oktober 2014

Gode høst stunder

Hei gullunger, hvordan er dagen deres hittil?

Det blåser helt sykt ute i dag, men helt klart bedre enn alt regne vi har hatt i det siste..

Jeg våknet opp syk i dag morges, så da ble jeg bare hjemme. Jeg hater å være hjemme, når jeg egentlig skulle vært på skolen, rett og slett fordi det er døds kjedelig. Ingen å snakke med, ikke noe å gjøre, annet enn å ligge i sengen å halv sove.

MEN frisk må jeg jo bli, siden jeg på søndag befinner meg i varme Sevilla!! Turen til sevilla er med gode klassekamerater, arrangert av skolen. En såkalt språkreise, i håp om at vi skal lære oss mer spansk.. Noe jeg tviler på komme til å skje, haha. Jeg er ganske sikker på at de fleste komme til å bruke det de kan av engelsk for alt det er verdt, iallfall jeg!!!

Tenkte jeg skulle slenge med et bilde av en av mine høst outfits, det går for det meste i svart og grått, hehe.Sko: primeboots, Jeans: abecrombie, Veske: Marc Jacobs, Skjerf: Acne  og Skinnjakke: Jomfa by KenzasJeg må si jeg virkelig er heeelt forelsket i primebootsene mine! Jeg har hatt de en stund nå, men bedre kjøp, tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort. 

Ellers får dere alle ha en fin dag, og nyte høstdagene som er i vente :**

Friday, my one and only...Hei mine flott leser! Jeg har vært sååå heldig å få låne tante og onkels leilighet på Frogner i helgen, mens de to snuppeluppene er ute å farer! Det er jo bare herlig, ettersom jeg elsker å være litt alene, og i det siste har det ikke blitt så mye til det.. Så hva er vel ikke bedre enn å unne seg et varmt bad med boken "CHANEL". Så sitter nok her en stund!! Jeg var forresten på Fresko i stad, Fresko er en super sunn, og ikke minst verdens beste café!! Elsker protein pannekakene der, så måtte selvfølgelig unne meg det i dag! Senere i kveld blir det kino med en av mine beste venner, andy. Snakkes senere babes, så håper jeg dere alle får en riktig så fin fredag :**

Lei

Hei folkens!

Som dere vet har jo alle og en hver noen dårlige dager en gang i blant, og denne mandagen er min "dårlige dag". Jeg trodde aldri jeg skulle skrive om en "typisk becca dårlig dag" her på bloggen, rett og slett fordi jeg ikke er personen til å dele sånne ting. Jeg er så lei av å smile. For det gjør jeg egentlig alltid. Jeg er alltid den som smiler, den som later som hver dag er en bra dag. Tror ikke folk at jeg kan bli såret? har jeg plutselig blitt den som tåler alt, fordi jeg smiler? Noen ser på meg som søt, andre sleip. Har dere tenk over at jeg ikke er noen av delene? Har dere tenkt over at jeg selv om jeg smiler, så er jeg ikke fake. Planen min var aldri å skrive sånt, fordi jeg liker/trives med å late som om alt er bra. På den måten er jeg bittelitt safere. Trodde jeg. For sånn er det tydeligvis ikke, det er tydeligvis fake. Man er tydeligvis fake, sleip og fæl uansett hva man gjør. Innimellom tenker jeg "Har jeg en grunn til å gråte nå?", jeg tar meg selv i nakken, så blir jeg sint, sint fordi jeg lot meg selv gråte. Jeg hater å gråte, jeg har ikke problem med å gråte, jeg bare hater å la meg selv synke til "gråte punktet". Jeg leker så stolt og sikker. Jeg har et rykte på meg for å være lett å snakke med, en skravlete person. For å være helt ærlig så er den beste følelsen å dra hjem, sette meg på rommet og være helt stille. For alt jeg gjør ellers er å snakke, jeg snakker bort "kleinheten", fordi jeg er så livredd for at det skal bli kleint. Jeg takler ikke den stillheten. Men ingenting er verre enn det å føle at noen dømmer meg, eller hater meg. Jeg føler jeg gjør alt for å få folk til å like meg, og jeg er så sykt sliten av det. Det er så lett å si "jeg bryr meg ikke", men hvordan kan man ikke bry seg? JEG BRYR MEG! Så sykt mye også.. Jeg ville gjort alt for å slippe å bry meg, for jeg er så sliten. Jeg er sååå sliten. Mest av alt føler jeg meg dum og håpløs. 

Jeg beklager for at jeg skriver dette, men jeg tror det er godt for dere og meg. Slik at dere kan se at det er flere her ute. Flere som sitter der med de samme følelsene, samme tankene. Jeg har egentlig aldri vært så glad i bloggere som skriver om hvor deppa de blir grunnet alt hate de får. Jeg skjønner de mer og mer, men likevel, hat får vel alle? Blogger eller ei. 

jeg skriver ikke om hat, jeg skriver om redsel, jeg skriver om usikkerhet. 

Jeg håper dere alle har en fin kveld, og at dere alle får en god natt søvn!

The perfect cup of tea

09:38

God morgen fininger!

I dag ble det en tidlig morgen for meg, men hvem elsker vel ikke lange morgen stunder av og til?

Nå som høsten er her, er det alltid trivelig å kose seg med en god kopp med te! Å da kan jeg fortelle dere at jeg sitter på oppskriften til den beste teen!!

Det er 2 enkle steg til den perfekte (min personlige) hjemmelage "Chai latte by Becca"

Jeg bruker orginal Chai fra Pukka, men et annet tips kan være å bruke vanille chai fra Pukka

Det alt du trenger å gjøre for å få en nydelig kopp med te! Dette er også en ganske så sunn variant av chai latte, håper dere prøver ut tipset, virkelig verdt det!!

Ha en fin dag :**

October

Hei alle flotte lesere!

Missed me?

Nå har jeg hatt en hel uke med fri, nemlig høstferie.. Ååå så digg, den har jeg virkelig brukt til, ..., eh ja det var det da haha! Den har i alle fall vært veldig rolig, med mye hjemme kos og jentekvelder. 

Jentekvelder er jo noe av det beste jeg vet, så det skal jeg ikke klage på! Men nå er da tiden inne for å sette seg ned med skole igjen... Øhhh, ikke så veldig fristende .... Det som venter meg på tirsdag er en to-timers psykologi prøve! Ehhh ja det skal bli gøy! 

MEN guuud, det er søren meg OKTOBER. Yndlings måneden min! Oktober er måneden for over-sized ullgensere, og hvem elsker vell ikke det? 

Tilbake til psykologi prøven som venter! For at jeg skal klare å konse, har jeg noen personlige tips som jeg bruker svært mye selv, nemlig:

1. Fine hjelpemidler (Skrive bok, søt penn osv)

2. Min lille fine bose høytaler, alltid fint med litt rolig bakgrunnsmusikk 

3. Sist, men ikke minst noe godt å spise på, som i dag ble melon, nam! (sunt og godt)

Her er min personlige inspirasjons bok!Dere får alle ha en fin lørdag, så tales vi :*

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits