september 2014

Mat glede...


Hei solstråler!

En onsdags ettermiddag, og her sitter jeg å sikler på gamle bilder av?..MAT.. Haha, noe så lattelig, men som dere sikkert har skjønt er mitt forhold til mat.. Vel hva kan man si.. VELDIG BRA. Spiser egentlig ikke søtsaker så ofte, ikke fordi jeg ikke gi meg selv lov til å spise det, men rett og slett fordi jeg er en mer " Middags person".  Nå skal jeg fikse meg litt, for som jeg kanskje har nevnt før, så er søsteren min med på Idol ( Se henne på tv klokken åtte i kveld!!!!), og vi skal derfor ha en kosekveld med mange av melissas venner på besøk, så det blir nok kos!

Vi får snakkes siden snuppelupper!

After school

Hei fantastiske mennesker!

Tro det eller ei, så hendte det jeg trodde aldri skulle hende, jeg forsvant i en boble, en boble uten noen som helst form for blogg lyst. Jeg trodde aldri jeg skulle gå tom for inspirasjon, fordi jeg er så opptatt av å inspirere meg selv, men likevel klarte jeg altså å havne der. 

HELDIGVIS er den lille perioden over, og jeg er back, for godt. ja dere blir ikke så fort kvitt meg, haha!

Anyway, nå er jeg da endelig hjemme fra skolen, ikke at det var så lang dag, men dagen var virkelig ikke min.. 

Hva kan vel være bedre da enn en god bolle med havregrøt! Nam, som det smakte! Her skal dere få en godbit for los ojos!Jeg pleier å dæsje på litt kanel og vanilje kesam, for få en litt mer smakfull effekt!

Dere får ha en fin ettermiddag, så stikker jeg inn om litt senere i kveld for litt snikk snakk!

Nuss

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits