juli 2014

Sol inne, sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet!

Heeey solstråler!

 

Været er jo bare helt fantastisk i dag, og da kan man jo ikke gjøre annet enn å smile! Gid for en fin dag jeg har hatt med mine kjære. Først en kose tur på Plantasjen for å handle inn litt blomster, også en god middag på Ekeberg restauranten! De har helt fantastiske blåskjell der, som anbefales på det sterkeste. Så nå er jeg så mett som det går an å bli, og godt er det!

Her har dere bilder fra middagen: Så vel ganske så digg ut, eller hva?

Så det var dagens tips, haha, håper dere alle koser dere enormt i fin været!

Forresten har jeg en til anbefaling å komme med! Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg skulle ta meg en tur til BrunogBlid? Vel det gjorde jeg, og jeg prøvde ut noe som heter Luxura Fit!

Da trener du, mens du soler deg! Det kostet heller ikke så utrolig mye mer enn vanlig seng, så det er jo bra! Men denne anbefalingen er jo rettet til dere som allerede driver med solarium innimellom!

Selve maskinen er veldig enkel å forstå, og du kan ta velge mellom tre programmer. Velværet, slim og Fitness er da de.

Håper dere for en fin dag, så snakkes vi kanskje før jeg reiser i natt! KlemFin fin kveld!

Heihei mine fine!

Nå er kofferten pakket, og jeg er klar til å dra i morgen, wii, som jeg gleder meg! Som dere kanskje har fått med dere er jeg halvt norsk og halvt Iransk, så nå skal jeg for FØRSTE gang dra ned å møte familien.. Litt skummelt, men veldig spennende!

Nå har det seg jo slik at min skjønne bf Ada skal ett heeeelt år til Usa (utveksling), og i dag var det farvel :((( Må innrømme at jeg hater avskjeder, men jeg vet jo at vi kan skype osv... Men blir jo ikke helt det samme.. Men men, vi koste oss med kino og kos på Ake brygge/Tjuvholmen! Nå var skjønne Andrine også med, som det var oss tre!

Her har dere bilder fra kvelden!


Smile og le det kan vi!Fine jentene mine!


Nom nom is!

Den isen er sååå god... Nå er jo jeg veldig glad i Sjokolade is! Hehe.. Nå tror jeg at jeg skal ta kvelden, så får dere alle få en fin kveld videre!

Smask

Sene sommer kvelder

God morgen mine fine

Kvelden i går ble litt sen, og derfor kommer kvelds innlegget i dag istedenfor.

I går kveld satte mamsen på masse frukt, og vi ble som sagt sittende en god stund.. Noe som var veldig kos, ettersom jeg reiser bort fra Mamma i tre uker nå.

Her har dere noen bilder fra kose kvelden!

Så ikke det bare super kos ut?

Jaja, nå er det nok med kosen, for nå skal jeg vende nesen min mot Bikram yogaen... Nå har jeg ikke vært der på en uke, så jeg har på en måte falt ut litt, når det gjelder motivasjonen.. Men da er det bare å få den tilbake, eller hva? Så blir det nok en liten solarium time på meg etter yogaen også, hihi!

Håper dere alle får en super dag, så snakkes vi senere :**

BILDEDRYSS FRA TUREN

 

God ettermiddag alle fine!


 Ikke verdens beste bilde, men men haha! Dette er da et bilde fra verona.. Ååå, elsket Verona..


Her er vi utenfor det kjente stedet der Romeo klatret opp til Juliet.. Ååå noe så romantisk, eller? Vel det som var ganske så kjipt var at det var stengt, når vi kom.. Men ble litt bilder for det da, bare ikke fult så bra bilde..


Der ser dere også balkongen, der Juliet sto (Fra Romeo og Juliet).

Digg salat, eller hva? Den smakte herlig! Den spiste jeg da i selveste Milano

MilanoooKunst, kult eller hva? Syns der var lekkert å se på.Kvelds bad skader da aldri

Genova, lekker havn!

OKEY. Dette er himmel på jord. Smaker så sykt godt!! Oreo, dekket med hvit sjokolade, anbefales på det sterkeste!

Den røde løperen i Cannes, dere gjenkjenner den kanskje fra den kjente film-festivalen fra Cannes?Ble ikke bedre enn å sitte på en strand bar å se på VM-FinalenNomnom

Amsterdam, elsket cafene der!Jeg elsker jo god-luker og hud-produkter, så dette var virkelig himmelen for meg... Mhhhh


Hmmmm, hva kan vel dette være? Amsterdam ... Dungeon... Wæææhh, neida var ikke så skummelt, men egentlig veldig gøy! Jeg ble jo tatt opp en gang, for å da være en slags "hjelper" til hun som spilte gale vaskehjelp! Artig!

Som dere ser, koste jeg meg veldig mye!

Håper dere får en fin torsdag videre, snakkes:*

OH DEAR..heyhey!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine fine kjøp fra Amsterdam, og da har jeg plukket ut noen av plaggene, og satt de sammen til en outfit!

I det siste har jeg levd ganske så safe med stilen min, og det er jo en smule kjedelig. Så jeg har nå utfordret meg selv, og derfor bestemt meg for å få en litt mer kreativ stil. På bildene over ser dere et utmerket eksemplar, av Rebeccas hippie stil! Hehe, hva syns dere?

Dette er jo ikke bare en døds kult antrekk, men et sykt chill et.

Alt skal testes, så hvis dere har noen ideer, så er det døds kult!

Nyt solen, kos dere med digg mat!

Klem klem

AMSTERDAM: BAK FASADEN

God dag mine fine lesere!

Nå er jeg hjemme igjen, borte bra, men hjemme best! Eller hva? Jeg har jo ikke vært borte mer enn litt over en uke, men det føles faktisk ut som en evighet. Vel, det skyldes kanskje at jeg har vært i Tyskland, Italia, Frankrike og Nederland, på en uke... Ja.. Ganske mye, haha. Så det å ta en digg lang dusj hjemme, ja det føltes døds digg ut!

Som dere sikkert allerede har fått med dere, var mitt siste stopp før avriesen hjem, Amsterdam. WOW for en by! Dette er en by som passer meg PERFEKT. Amsterdam har super bra shopping, og et enormt utvalg av cafer! Så dere kan vel tenke dere hvor godt jeg trivdes der.. Likevel lå det mer bak Amsterdam enn det jeg trodde.. Dere har kanskje hørt at Amsterdam har ganske frie tøyler rundt Weed og Horer.. Vel det er helt klart tilfelle.. I Amsterdam er det en viss plass som blir kalt "RED LIGHT DISTRICT", noe som består av masse COFFEE SHOPS (Da snakker vi om Cafer der man kan sitte åpentlyst å smoke weed) og prostituerte all over the place. Da mener jeg bokstavligtalt OVERALT. Det var rett og slett glass-dører overalt som det da sto prostituerte å viste seg frem i. Det var rene helevtte på jord, og jeg hadde så utrolig vondt inn i meg, når vi gikk rundt å tittet.. Ja, det er nemlig vanlig som turist å oppsøke område, ettersom vi er nysgjeriige. MEN gud så mye skam har jeg aldri følt før, der gikk alle vi turistene rundt å tittet på at andre levde i et helvette. Hva faen er det for noe tull? Jeg har aldri helt klart å tenke så mye på prostitusjon, men nå klarer jeg ikke å få det ut av tankene. Selv om jeg siiter trygt og behagelig i sofaen hjemme, selv om jeg slipper å se på det mer, er jeg nå fult klar over at de står der, og at sånn er det. Jeg føler meg så sykt hjelpeløs, og frustrert. For det er skjebenen deres, og stå i et vindu for salg. De er ikke lenger mennesker, men de har blitt til et objekt. Et marked der du kan få alt fra tykk til tynn, lyst til mørkt. Hvorfor så stor utvalg? Hvorfor står de der? Fordi det er masse ekle og fæle mennesker som har behov for det. Hadde det ikke vært behov, hadde det heller aldri vært et marked. Det værste av alt, var å se hvor mange gutter som var der. Gutter som hadde dratt til Amsterdam for å ¨kjøpe seg sex. Unge gutter som helt klart klarer "å få seg noe" uten å måtte kjøpe det, men velger å dra ned dit for spenningens skyld. Det er helt utrolig. Tenk at en så vakker by, kan ha en så mørk hemmelighet, vel i dette tilfelle er jo ikke dette en hemmlighet, for i Amsterdam er det lov. Men hva med i Norge? Joda, det finnes her også, men her er det ulovlig, så her slipper vi å se det, men er det noe bedre? Nei. Det er overalt, og alle de der ute som kjøper det, enten for behovet eller spenningens skyld, de burde virkelig føles seg skitne.
 Det ser helt klart ut som dukker,men det er det ikke.. Beklager for dårlig kvalitet, men følte det var veldig fælt å ta bilde at det...

Her ser dere en weed butikk, som da hadde alt du måtte trenge for å bli høy. Gatene var fulle av sånne butikker.

Jeg valgte å skrive om dette, rett og slett fordi jeg syns vi alle er så utrolig flinke til å ignorere det. Ignorere at det faktisk er et ekstremt stort marked, selv i Oslos gater. Jeg syns det er viktig at folk ser det, for det skjer.

Jeg håper dere får en fin dag videre folkens, så snakkes vi litt senere!

SMASK:*

AMSTER FUCKING DAM

Hei skjønneste gullene mine!
Nu er jeg da fremme i Amsterdam! Som dere sikkert skjønner er jeg veldig trøtt, klokken er jo søren meg kvart på tre, men det har jo vært veldig dålig med oppdateringer, så da må søvnen offres.


Nå har det jo seg slik at jeg har hoppet over en del steder vi har vært, ettersom vi har vært i Milano, Ganova, Nica og Cannes før vi kom til Amsterdam, men grunnet minimal tid til blogging fant jeg ut at jeg heller kjører på med bildedryss og anbefalinger fra turen (når jeg kommer hjem)! Hvis den er okei? Jeg har blandt annet tatt litt bilder av Italienske og Franske kvinner, rett og slett for å finne ut av hva som gjør de til de fineste kvinnene (som det sies av de er). Så får vi da se, hva dere tenker. 

Som dere ser, ser sengen utrolig god ut, og jeg har veeeeeldig lyst til å prøve den ut? Så da snakkes vi gullene mine!

Sov godt:*** SMASK

GENOVA DAG 2

God ettermiddag fine!

Nå ligger jeg på hotell rommet i Genova, og jeg er helt utslitt! Dagen i dag har vært veldig lang, med mye gåing, men selvfølgelig en del shopping også.. Hehe.. Sko ble dagens kjøp, og jeg er super fornøyd! Som dere ser over, ble de fine Birkenstock skoene mine + noen andre super søte. Vi fant også et super søtt blomster marked, så da var det opp med kamera for å knipse litt! MEN det beste av alt var de vakre kirkene, og blandt de var det en som skilte seg ut, nemlig domkirken her i Genova, som dere ser på bildene var det meste i gull. Den var virkelig fin, men merkelig nok, så var det nesten ingen mennesker der...

Det eneste som er litt kjipt her i Genova er at jeg har sett sånne mafia boys (som jeg liker å kalle de idiotene) som rett og slett er helt forferdelige! Dere skjønner, de doper ned hundene sine, også står de å skal vise de frem. I stad, når den ene våknet, tok han mannen å slo til hunden, og det var fordi hunden reiste seg! FY SØREN FOR EN JÆVEL. Da fristet det veeeldig å slå til han mannen, men lille meg hadde vel ikke akkurat fått så mye ut av det? Fy så fælt, jeg blir så lei meg av sånne ting. Skjønner ikke at folk kan være så fæle.. Virkelig? Går det ann? 

Ellers må jeg si at Genova er verdt å se, og da anbefaler jeg også det vakre hotellet (Grand). 

Nå skal vi ut å få oss litt mat, før litt jacuzzi time, wii! 

Håper dere alle koser dere i det vakre været i Norge, eller det vakre været i utlandet. Smask

GRAND HOTEL GENOVA

Hei alle mine fine!

Beklager for dårlig oppdatering, men jeg har tatt masse masse bilder! I dag har vi vært i Milano, wooow! Det var byen for meg, haha. BUT selve bildene fra Milano kommer i et annet innlegg litt senere (Ooo spennende). Her er det fine hotellet vi akkurat ankomSkikkelig italiensk spør du meg! Nå skal jeg ta meg et deilig varmt bad, ååå det blir digg, etter en laaaang dag...

Håper dere alle har hatt en fin dag, så sees vi imrg!

-Hva syns dere om bildene?-

VERONA BABY

God ettermiddag alle mine fine!

Nå har vi endelig kommet frem til Italia, etter en veldig lang natt.. Vi hadde jo egentlig planlagt å overnatte i Tyskland, men vi fant ut at vi bare skulle ta en mat bit der, og kjøre videre. Så da endte vi opp med å kjøre hele natten.. Nå har vi en ganske så stor bil (Prius +) som har 7 seter, så vi fikk heldigvis ligget bak å sovet, mens Pappa stakkar kjørte. Nå sitter jeg på et hotell i Verona. Været har ikke akkurat vært helt med oss ned hit, men det begynner å lysne til! Her har dere noen bilder av hotellet vi er på nå.

Ganske så hjemme koselig, og typisk Italia. Nå ligger hotellet like ved flyplassen, så det var jo en liten nedtur, men vi er jo her bare for denne ene natten så det går!
Ute-plassen er jo super fin, men som sagt er ikke været helt med oss :( Jeg som elsker å bade.. Jaja, nå skal jeg ta turen i dusjen, også skal vi ta oss en tur til gamlebyen her i Verona litt senere, så da får dere vel litt bilder da! 

Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi senere i kveld! Smask og klem

Ps. Hvis dere ikke allerede visste det, så er jo Verona kjent for den gamle kjærlighet historien om Romeo og Juliet! Så jeg må si jeg har gledet meg veldig mye til å se gamle byen! Btw. har noen av dere sett Letters to juliet? Den er jo spilt inn her! Den MÅ dere se, om dere ikke allerede har sett den da? Haha, okei snakkes!

GERMANY NEXT

God morgen alle skjønne!


Bukse: Juicy T-shirte: hm Smykke: GinaTricot


Da er juicy buksen på, og jeg er klar for å kjøre avgårde til nye steder, der det venter nye opplevelser. I dag blir nok den hardeste dagen, ettersom vi ønsker en kjapp start på selve turen. Dette blir ikke akkurat det lengste innlegget, ettersom tiden ikke strekker til.. Uansett så skal jeg oppdatere dere fra første stopp, som da blir Tyskland (veldig usikker på om vi rekker dit i kveld, eller imrg tidlig!). Håper alle får en super dag, enten det er i det kalde norske været, eller på en strand i syden! 

Vi blogges! 

Ps. Hvis dåre befinner dere i kalde Norge, vil jeg anbefale å se en film , og kose dere med noe godis! SMASK

READY TO TAKE OFF

Hei fininger!


En del sko, hehe, men hallo sko er alt!


Nå sitter jeg pakket og klar for å reise, guuud som jeg gleder meg! Vanligvis pleier min gigantiske rosa koffert å stå ved min side, men som dere ser på bilde ble det "The north face" baggen som ble valget, ettersom vi fant ut at det var mest praktisk. Dere skjønner, vi skal ikke fly denne gangen, vi skal kjøre.. Foreldrene mine fant nemlig ut at de ikke ønsket å bare se ett sted, men flere.. Så vi skal kjøre igjennom mange land, og overnatte på mange forskjellige steder - noe som kan bli veldig koselig! Vi har alltid pleid å bare være på ett sted, med all inclusive osv, men, men. Så nå skal vi igjennom Tyskland, Italia og Frankrike (Kan tenkes vi tar turen innom Nederland også). Så dette blir spennende!!! Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere gjennom hele turen! + Jeg tenkte jeg skulle finne ut de forskjellige stedenes skjønnhets tips, hva tenker dere om det? Nå er jo både italienske og Franske kvinner kjent for å være veldig vakre, så det kan jo bli litt spennende? 

Vi blogges senere snupper!

THE GOOD LIFE

Ser det ikke bare super digg ut?


God morgen dere

I dag er det jo til og med litt sol, yes! Jeg er avhengig av å ligge å steke så mye som mulig rundt sommer tider, men slik ble det da ikke med alt regne, noe som gjør meg en smule gretten? Menmen nå reiser jeg nedover til Italia førstkommende tirsdag, så da skal jeg utnytte solen og varmen så mye som mulig! 

Jeg har før nevnt at jeg har prøvd meg på noe som heter "Bikram Yoga", og det har jeg faktisk vært på i hele 9 dager nå (i strekk)! Er veldig stolt med det, og må si jeg merker stoooore forandringer både når det gjelder kropp og "sjel". Så det anbefales virkelig! Det som er så supert når det gjelder priser, er at du får noe som heter åpningstilbud, som da går ut på at du har et 10 dagers kort, som du da får for 380kr (altså 38kr per dag)!!! Dette er jo selvfølgelig bare et engangs tilfelle. Så nå skal jeg ned dit for siste runde.. Tenker jeg starter fast opp mot høsten, noe jeg egentlig gleder meg veldig til! 

Håper dere får en fin dag, så snakkes vi siden!

Ps. Tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg!

PRESS

Hei alle fine

I det siste har jeg tenkt på hvem jeg ønsker å bli, hvem jeg er nå, og hvem jeg ikke vil bli i det hele tatt, og jeg innser at jeg selv ikke vet helt hva jeg vil.  

Nå er det jo sånn at samfunnet har begynt å legge ut mye større press på det å være god nok, men hva innebærer egentlig det "Å være god nok"? Hva skal egentlig til for å være god nok, eller bedre enn god nok? Jeg skjønner det ikke, men igjen så bryr jeg meg ikke så mye lenger heller. Dere skjønner, jeg plede å bry meg, veldig mye også. Men det ødela meg på alle mulige måter, og jeg bestemte meg den gang at jeg ikke ville være den som brydde seg om alt, den personen som gråt over det meste, eller den personen som ikke klarte å stå opp mot ting jeg var uenig i. Så det endret jeg, enkelt og greit. Det var på en måte enklere på den tiden, men jeg synes egentlig det bare blir vanskeligere å endre seg til den personen man ønsker å være nå, nå som verden legger et så mye større press på hvorda man skal se ut og være. Jeg tenker ikke kun på presset som går ut på å være perfekt, men det presset som går ut på at du ikke skal få lov til å være deg selv. FORDI det å være seg selv, er pluttselig feil. Jeg kunne ikke irritert meg mer over dette, fordi HVEM bestemmer hva som er rett og galt? Det er jo ikke noen som kan bestemme over hva du føler, hva som er rett å føle. Det er greit at det finnes lover, relger,normer osv, som man skal følge ellers i samfunnet, men når det gjelder hvem man er, ja da mener jeg at man skal få lov til å være akkurat den man ønsker å være. Jeg har sett på mange andre bloggere, og jeg har oppdaget at det er veldig mange der ute som sliter veldig mye med dette, og igjen er det samfunnet, men man kan ikke kun skylde på det hele tiden, for man er et selvstendig menneske, som bør klare å velge selv, og velge hvilke kamper som er viktig.

Men jeg tror egentlig ikke dette er selve problemet, men hvem man ønsker å være. Kanskje man ikke helt vet hvem man vil være, eller kanskje tilfellet er at man ikke er helt sikker på hvor man står, altså hvem man er.  For det sliter jeg med, hvem vil jeg være? Vil jeg være hun som aldri orker å stå opp for seg selv og meningene sine, fordi jeg vet det blir problemer, eller kanskje jeg vil være hun som driter i alt og alle, eller vil jeg være hun som smiler og later som alt er greit og fint. JEG ANER IKKE. Akkurat nå vil jeg ikke være noen av de (Ja, jeg vet det finnes flere alternativer enn det jeg satt opp nå). Som alle andre ,vil jeg bare gå innenfor gruppen "God nok" er det innafor? Er det innafor å være seg selv? Nopp, men det er ikke akkurat innafor å være fake heller, eller hva? Jeg gir opp på akkurat det alle mener, for at the end, er det min mening som påvirker meg selv. I alle fall min avgjørelse. Det jeg frykter mest av alt er å være fake, fordi der har jeg vært, og det funket ikke særlig bra. 

Jeg vet ikke helt hva dere tenker, men jeg vil veldig gjerne høre det!

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere ikke blir for satt ut av "The dark thoughts"

 

Vinneren av konkurransen


Hei alle skjønne!!
Nå er det en stund siden sist, men jeg fant ut at det var smartest å ta en pause mens konkurransen foregikk, MEN nå er den da herved over, og jeg har supre nyheter! Vi har en vinner: Linnea! Gratulerer så mye, håper du blir fornøyd med bikinien, og til dere andre som har deltatt ønsker jeg dere bedre lykke neste gang!
#todieforswimwear Igjen gratulerer så mye Linnea!!!
Snakkes senere pepz!!
KONKURRANSE - TODIEFORSWIMWEAR

//Samarbeid med Todieforswimwear

Kjære skjønne vakre lesere, jeg har en kjempe nyhet!

Jeg skal nemlig ha en konkurranse her på bloggen, i samarbeid med Todieforswimwear. (http://www.todiefor.se/De har verdens skjønneste bikinier som jeg personlig er helt in love with, og nå kan en av dere skjønne stikke av med en!! Disse fine bikiniene har i det siste blitt super populære i skandinavia, og det er ikke uten grunn!

Alt dere trenger å gjøre er:

1) Følg Todieforswimwear på insta eller Face (eller begge)

2) Skriv en kommentar på hvilken modell du ønsker å vinne + emailen din + størrelsen din!

3) For å finne modellen du vil ha, trykker dere HER 

 
Her ser dere min favoritt! Skjønne eller hva? Det som er så fantastisk med disse lekre bikiniene er at de passer alle og en hver!

Det er mange som prøver seg, men det fortsatt tid igjen om du ikke har meldt deg på!

NB: Det er todieforswimwear som velger vinneren (tilfeldig)! Lykke til!!!

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits