juni 2014

SOME FUN WITH THE CAMHælla søtnoser:*

Gjett hvem som kjedet seg, og fant ut at hun skulle ha det litt gøy med kamera... MOI, hehe... Skyldig til 1000.

Dere skjønner, etter dagens Yoga økt, hadde jeg ikke så mye på kalenderen, så da endte jeg opp med å tilbringe dagen hjemme... Noe som gikk greit i sånn 30 min, så var det dønn kjedelig.. Men nå føler jeg det blir litt kjedelig å høre på at jeg hadde det kjedelig, så over til noe heeeelt annet! I stad leste jeg nemlig Annijor sitt innlegg. Veldig rørende, men også veldig trist. Fælt å høre at en så skjønn jente har hatt det så vanskelig.. MENMEN livet er ikke alltid en dans på roser, og det er jo godt å se at hun har kommet tilbake sterkere.

Dere får alle ha en fin kveld videre, nu skal jeg hoppe litt på trampolinen, noe må jo energien min gå til!

Blogg klem fra rastløse Becca

BIKRAM YOGA
God morgen/dag alle mine skjønne lesere!

I dag startet min morgen nokså tidlig, nemlig klokken syv! Da var det opp å stå, for å så dra på BIKRAM YOGA. Wow jeg var så spent, og jeg må si at det levde 100% opp til forventningene mine!

 Ettersom min venninne og jeg var nybegynnere, ble vi tatt i mot av instruktøren (skjønne Kristiane) en halv time før. Da fikk vi litt beskjed om hvor vi skulle plassere oss, og puste måter osv. Ettersom denne yogaen foregår i et rom på 40 C, er puste måten veldig viktig for å få mest mulig ut av timen. Når timen startet var det først introduksjon av oss som var nye, også startet det hele. 26 posisjoner, i løpet av 90-95 min. Etter de 95 minuttene må jeg si jeg var frelst, og jeg hadde virkelig opplevd noe helt nytt! Jeg følte at jeg fikk en helt annerledes kontakt med kroppen min, og jeg følte faktisk at jeg hadde kontroll. Instruktøren sa "kroppen er ikke vant til å ligge stille i våken tilstand og få kontakt med seg selv, med engang vi mennesker legger oss ned, tar vi tak i mat eller mobil" jeg tok virkelig til meg det hun sa, ettersom jeg virkelig kjente meg igjen. Jeg anbefaler Bikram yoga på det sterkeste. Enten om du ønsker å gå ned i vekt, få kontakt med kroppen eller bare oppleve noe nytt, dette er for alle** Bikram yoga (byo) ligger på Frogner. For mer info kan dere gå inn på byo.no Håper dere alle har en fin fin dag videre!

BACK ON TRACK

God ettermiddag alle mine underbare lesere/blogg venner!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en av de hardeste trenings øktene på en stund, og det føles så godt! Dagens treningsøkt ligger rett under..

I dag var det dra Cardio + mage. Jeg har tatt meg selv i å miste fokus en del ganger, og jeg har dasset rundt en stund nå, men jeg er i alle fall back on track!!


 Men nå som jeg prøver å bli litt sunnere, må jeg jo ha noe som er sunt & godt å tilfredstille meg med, og da finnes det ikke noe bedre enn papaya! Mhhhh..Det er min store favoritt, og er høyt elsket hos meg! 

Har dere smakt Papaya? Hva syns dere?

Håper dere alle har en strålende søndag videre, enten om den befinner seg i en digg seng med serie titting, eller i et trenings studio!

Super fint at dere var aktive med meningene deres på forrige innlegg, vi blogges :*

HOT OR NOT

God morgen mine skjønne!Nå sitter jeg her med min super digge frokost, nomnom! Jeg er ikke særlig glad i brødmat osv, derfor blir frokostene litt dyrere, men mat må man jo ha! Men i dag har jeg veldig lyst til å ta opp et emne som kanskje dere ikke har tenkt over i det hele tatt, eller som dere kanskje har irritert dere veldig over, nemlig merker!


   Jeg la merke til at ikke alle er så begeistret over merker eller evt FOR MYE merker. Jeg personlig liker å "investere" i noe jeg vet kommer til å bli mye brukt, og har bra kvalitet. MEN jeg forstår selvfølgelig at det er dyrt, og at alle ikke har råd til det! Men igjen så velger jeg heller ett litt dyrt plagg, enn flere plagg fra en billigere butikk, men ikke bare fordi det er et merke, men kvalitet. Det er faktisk det viktigste for meg, fordi hvis jeg virkelig liker noe så vil jeg jo ha det lengst mulig, er dere ikke enige? MEN for at jeg skal kjøpe såpass dyre ting så må jeg selv vite at jeg ELSKER det, ellers er det ikke verdt det (Føler da jeg). Men selve poenget med dette var å vite hva dere syns!

En dyr ting vs mange billige ting? 

MINE NYE SKJØNNHETER

Hey godt folk!!!

Wooow for et vær :O

Som dere ser har jeg ikke blogget siden i går (WÆÆHH), men det var en god grunn til det, dere skjønner dumme Rebecca dro til byen med sitt tunge, men elskede kamera UTEN MINNEKORT. Ikke bare det, men jeg sov jo over hos bestemor etter by turen, og da var det dessverre ikke så store blogg muligheter... MEN her kommer i alle fall innlegget jeg skulle ha skrevet i går!

Bestemor og jeg tok jo oss en tur til karl johan, der vi hovedsakelig hadde planer om en koselig lunsj på Mona Lisa, som forresten er en veldig god italiensk resturante.. Men som dere ser over, så forelsket jeg meg i noen ting på veien.. Hehe...

Dere ser kanskje at min store kjærlighet til Marc Jacobs er umettelig... Altså til mitt forsvar var det veldig vanskelig å gå fra en så vakker skjønnhet, også var det jo ikke akkurat min lommebok som svei haha! Nå ble det ikke akkurat bare en veske å ta med seg hjem, men også litt sminke fra MAC.. BLID JENTE MED STORE SHOPPING BEHOV

Hva syns dere om kjøpene?

Har dere store luksus problemer ? Haha

Håper alle for en fin regnværs dag videre, så sees vi i kveld gull<3

IN HEAVEN

God morgen hilsen til alle mine kjære!

Nå har jeg akkurat stått opp fra en såkalt laaang skjønnhets søvn, mhhh. Dessverre hadde jeg et lite håp om at det skulle være knall vær, ettersom jeg skal til byen med Mimmi (bestemor), menmen det har i alle fall roet seg ned siden i går! Jeg må innrømme at jeg elsker å våkne til tomt hus! Jeg kan lissom vandre hvor enn jeg vil, heeelt naken. ikke at det er det største ønske, haha, men følsen av å føle seg så fri, digg! Er det noen andre som føler det slik, eller er jeg bare rar? Haha. MEN poenget med overskriften "IN HEAVEN" er ikke fordi jeg kan løpe rundt naken, men fordi mamma kom hjem fra København i går med noen godsaker til meg!!!

Her er de:

Hva syns dere? Jeg er heeelt forelsket i de begge! Vakre småe detaljer, også elsker jeg at skoene er i gull :O Solbrillene er da fra Marc by Marc Jacobs, et merke jeg har veldig gode erfaringer med fra før av. + Jeg elsker litt cat eye, så jeg er veldig fornøyd som dere sikkert skjønner! Men nå snuppelupper må jeg ta meg en dusj, så blogges vi senere i dag etter by turen!

Kiss kiss

NAIL CRUSH

Hey mine nusselige lesere

Håper alle har en fin sommerferie hittil, selv om det regner som bare det... Jeg har i dag befunnet meg hjemme under en god varm dyne. Nå kommer mamma snart hjem fra København (dagstur med jobben), så da får vi se hva hun har kjøpt med seg hjem :D MEN jeg skulle ikke bare fortelle dere om dette, men om hvor fornøyd jeg er med min nye neglelakk!

Dere skjønner jeg har fått så sykt dilla på det å fikse neglene mine! Jeg har veldig lenge gått med forlengelser, men bestemte meg for litt siden å ta en pause. MEN stygge negler vil jeg likevel ikke ha, da er det kanskje fint med en døds kul neglelakk? jeg har forelsket meg i en jeg kjøpte i går, nemlig Deborah sin! Den er litt utenom det vanlige, men det passer meg egentlig topp!Hva syns dere om neglelakken?

Er dere også opptatt av fine negler?

Håper dere alle får en fin ettermiddag videre, så blogges det litt senere i kveld!

Kiss kiss

PYSJ PARTY

                                                             Heeeeey vakre pepz!

Som dere ser har jeg lagd en liten pysj shoot just for you guys, begge nattkjolen er Fra Victoria Secret (ofc) haha neida tullet!

 Dagen har jo akkurat startet, og jeg finner meg selv fortsatt i nattpysj haha, men det varer ikke så lenge, jeg skal nemlig snart ta meg en joggetur! Jeg merker jeg har en tendens til å sove sykt lenge nå for tiden, men det er kanskje fordi kroppen min har tatt seg ferie haha! Her har dere i alle fall pysj shooten!

Enjoy!! Så blogges vi!

MINE NYE SKATTER

Hey! < 3

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten handletur med mamsen og papsen, alltid like gøy! Særlig når det ikke er min lommebok som svir, haha. Det er sånn sykt sommer SALG nå, og jeg elsker salg!! Hvem gjør da ikke det? Man kan få sååå mange fine skatter, bare en del billigere (wiii).

Så her er mine kjøp:

 

 Sko fra Dorothea (Marenas) ; 799,- (ikke salg) og Neglelakk fra Dororthea (Deborah lippmann) : Orginal pris 200,- (salgspris 79,-)

Hva syns dere? Skoene hadde virkelig sin sjarm, og de falt i smak med engang jeg så de. Føler lykken, haha!

Nu tenkte jeg å ta meg en tur på trampolinen, ettersom det ikke er så kos å ta en joggetur så sent, hehe *PYSE*

Vi blogges imrg foxx < 3

YESTERDAY`S GLORIES

    Hei gullene!

Ettersom jeg hadde så mange innlegg i går, fikk jeg dessverre ikke til å legge ut disse godsakene før i dag. Som dere sikkert har skjønt, er jeg veeeeldig glad i mat, så det blir alltid en del bilder av det haha! Dere må bare si ifra hvis det blir litt for mye innimellom (lett for å bli det, eller hva?) Dagen i går var veldig kos, da turen først gikk til min favoritt resturante OLIVIA, elsk!! Der satt vi en stund (fammen), og en stund etter den koselige middagen, gikk turen til Oldemor. En veldig fin dag, med litt ekstra velfortjent kos på kvelden (Muffins) nomnom. Jeg ble faktisk en smule kreativ, og added some white chocolate!!! YUM. Håper dagen deres er fin, og at den var fin i går!

Vi blogges<3

 SUMMER OUTFITSHvit kjole fra: Hellas   Klokke: Michael Kors

Topp fra: Cream        Skjørt: En liten butikk i Usa

Topp & bukse : Bikbok

Kjole: sistersKjole : Zara
Heeeeey!

 

Våknet ikke akkurat sånn super tidlig i dag neihh haha! Her har dere noen av mine Summer Outfits hittil. Jeg bruker NESTEN aldri shorts, men jeg føler kanskje jeg skal teste det litt ut?

Eller hva tenker dere? Går dere mye i shorts? Når været blir varmere, ja da går det nok i litt tynnere kjoler, men sååå varmt er det ikke enda!

Hva skal dere i dag da gull? Nå skal jeg lage meg frokost, også får vi se hva dagen bringer videre! Kos dere i fin været i dag folkens<3

Kisses LIGHT OR DARK


Not inspo.

Dette er ikke en inspo, men er påminnelse. Hvis jeg (noe som skjer) noen ganger glemmer veien jeg skal gå, eller hva jeg står for, så ser jeg på dette som en påminnelse på hvem jeg er/ hvem jeg ønsker å bli eller ikke bli. Personlige bilder som har en større betydning for meg enn for mange andre, fordi de inspirer meg til å nå målene mine.

Bli inspirert til å lage deres egen vei til ett mål.
ACNE LOVEHey pepz!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere min egen Acne samling!

Jeg er en super duper fan av merke Acne, og det er ikke fordi det er "in" eller var "in" en periode (da snakker jeg om skjerfene osv), men fordi jeg syns plaggene er så unike. Jeg er ganske så sikker på at mange av dere er veldig uenig i det jeg sier med at de er "unike", ettersom mange mener det er helt vanlige klær med en dyr prislapp. MEN personlig  elsker jeg hvordan plaggene fra Acne sitter som støpt, og hos meg blir plaggene MYE brukt. Det er vel det som er viktig? Jeg er helt enig med at klærne ikke er så veldig billige, men med tanke på hvor mye brukt de blir, så funker det i alle fall for meg!

Hva tenker dere?

For dyrt, eller oki?

LATELY THROUGH MY IPHONEhEY fin folk!

I dag er det strålende vær, men likevel finner jeg meg fortsatt selv inne... Haha, jaja sommeren har jo startet for fult, men jeg reiser ikke før neste neste uke ( nedover til ITALIA) Elsk

Gleder meg veldig mye nå, men til overskriften min, jeg har nemlig gått igjennom noen av bildene på iphonen, og jeg fant ut at jeg ville dele det med dere, so here you og<3

Nu skal jeg lage meg litt jordbær med fløte, nom nom!

Love

ST.HANSAFTENGod kveld!

Dagen i dag har gått veeeeldig sakte, og jeg har nesten sovet i hele dag *ops* haha, ikke helt sommer stemning eller?

Men det var faktisk veldig digg, dere skjønner jeg må kjøpe meg rullgardin til rommet mitt, fordi det er ALT FOR LYST... Så jeg sliter veldig med å sove...

I dag er det jo selve St. hansaften, wiii elsker hekser! Ikke bare det, men bål er jo bare så kos! I morgen skal jeg forresten ta opp noe med Juicy, so stay tuned !

Ha en fin fin kveld videre guys, kiss kiss<3

VSGod morgen alle skjønne<3!

 I dag starter dagen ganske så sent, ettersom jeg ikke våknet før halv ett :O Det er nytt for å være en morgenfugl som våkner syv-åtte hverdag... Heh, jaja! Som dere sikkert ser på bildene våknet jeg akkurat nå, så bildene ble ikke særlig smashing, men that`s just life! På overskriften står det jo "VS", fordi jeg har på meg min absolutt favoritt nattkjole, fra Victoria Secret, ååå den er så digg! Den er ganske så stor, og super myk! Men nu skal jeg slutte å snakke om nattkjolen min (haha), og spise de digge jordbærene jeg har gått å siklet på...

Ha en fin morgen/dag videre, så snakkes vi siden<3

BTW i dag er det st hansaften (Som går ut på at heksene drar fra landet, så derfor blir det satt opp bål for å få de bort, haha elsk).

Skal dere dra til ett bål?

Nuss 

CODY SIMPSON

Cody fucking Simpson!!!!!!

 I går var jeg jo på Cody Simpson, og fy søren for en konsert!!!!!! Jeg har egentlig aldri vært sånn super fan, men etter konserten i går, må jeg si at han virkelig er en dyktig artist, som vet å sjarmere jenter!!

Nå har jeg vært på veeeeldig mange konserter i mitt liv, til stort sett alle de store, men DETTE var noe helt spesielt! Hele konserten fant jo sted på sentrum scene, som er en ganske så liten og intim sal, noe jeg elsket! Alt var bare så koselig, og for en gang skyld kunne jeg nyte musikken.. Han hadde en fantastisk stemme, og jeg kan faktisk ikke forklare hvor sjokkert jeg er. Konserten varte ikke så sykt lenge, men det gjorde ikke så sykt mye, fordi jentene og jeg valgte å dra på en liten Cody hunt hahaha! Så vi stilte oss ved en utgang, og der sto vi i over 2 t!! Hva gjør man ikke for Cody, haha! MEN det var ikke forgjeves å stå der, for musikerne hans kom jo ut! De var drit kule, og bilder fikk vi jo selvfølgelig tatt ( jeg ble kalt paparazzi hahah). MEN vet dere hva som skjedde, vi var 11 foran døren, og plutselig kommer CODY, gjett om vi skrek! Akkurat da tenkte ingen av oss på å ta bilde, for han hadde ikke tid til å komme ordentlig bort... MEN HALLO VI STO 2 METER UNNA!!! Så det hele var sykt morsomt, og det er jo alltid litt gøy med kjendis hunt. Jeg ble hentet sånn tolv, og venninnene mine sto der en halv time til... De fikk da bilde med Cody!!! Ææææ

Her skal dere få bilde av de!HAHA om ikke dette bilde er elsk, så vet ikke jeg!

Var noen av dere der i går?

Hva syns dere om Cody?

Klem klem

VG-LISTAHeihei!

Først må jeg beklage så mye for lite blogging... Buhh, jeg har vært lat.. MEN til hovedsaken VG-LISTA wiiii

Dagen i går startet men litt Is kos med sis og påfylling av vipper! Fin start på dagen haha. Senere på kvelden var det altså tid for selve Vg-lista, og det må jeg innrømme var en del mer stas i år enn i fjor.. Vi jentene som dro sammen var alle inne på område like før det hele startet (åtte tiden), så plassen våre var ikke akkurat så mye å skryte av haha, men musikken fikk vi hørt! Det var egentlig det viktigste for meg. I år var det jo sykt mange flinke, og ikke minst store artister som sto på scenen. Austin Mahone var en av de STORE jeg fikk med meg før det begynte å pøs-regne (helt klart tradisjon på vg-lista haah) og han var veldig flink og ikke minst litt av en kjekkas. Det skal han ha! Cody Simpson var jeg også egentlig ganske gira på å se, men når det begynte å regne.. Ja da gikk flokken til Mc Donalds for å få litt ly... Men heldigvis skal jeg på Konserten hans i dag, så var ikke så stress. Nå skal jeg ta en morgen kaffe med fammen på cafe (helg tradisjon), så vi snakkes litt senere i dag !!

Var dere på Vg-lista?

Hva syns dere?

Har dere en fin sommer hittil?

 

Klem og nuss<3

KAKE BAKE SØTE

Hei god folk!

Det er søren meg sommerferie!!!!! Æhhhhhh!

Er det ikke bare så digg å bare tenke på at nå har vi fri? Åå elsker at jeg kan (på en måte) gjøre akkurat det jeg føler for... Åhhh wiii!

I dag hadde vi avslutning på skolen (vi i 1.klasse). Der ble det blant annet servert pizza, nom nom! Vi fikk også sett ball videoen... Æhh noe så kleint haha! Var så redd for at jeg hadde gjort noe rart, og blitt filmet... Dere skjønner på Wang er ballet sykt stort! Det er liksom kjendiser som opptrer osv.. Så big deal, haha!

Uansett så har dagen i dag vært fin (selv om det regner...), og jeg har til og med trent litt! Så jeg er veeeldig fornøyd med det haha, ja angående trening, så fikk jeg plutselig lyst til å lage kake, og da har vi denne fantastiske kake blandingen her!! Det som er så sykt bra med den er at den er sunnere enn blandinger som Toro osv, ettersom kaken ikke inneholder noe sukker! Så over her har dere oppskriften!

Har dere alle hatt en fin dag? Digg med sommerferie? Er det noen som skal på Vg-lista imrg?

Kos dere masse i kveld :*

Mini tipsGod morgen alle sammen!

 

Ja i dag er det sommerferie for min del, skal bare en tur innom skolen for å levere noen bøker, meeeen æsssj det regner. Regn gir ikke aukkurat følsen av SOMMERFERIE.. Men men det er jo VG-lista imrg, og der er det jo tradisjon at det regner haha!

Likevel var det ikke det dette innlegget skulle handle om (lett å spore av..), men nydelige negler... Jeg tror alle har følt på den at neglelakken fort går bort? Det har i alle fall jeg, og jeg hater det! Men det har kanskje ikke alltid noe med hvor dyr neglelakken er, MEN hvordan man påfører den og ikke minst arbeidet på forhånd. Så over her, har jeg lagd noen fine tips til dere, som jeg selv fikk fra Minmote.no (Oslos Skjønnhets side). Jeg testet selv ut i går, så får vi se om neglelakken holder (jeg testet med Hm neglelakk for å sjekke om prisklassen gjør en forskjell).

Lykke til!!

 

Klem og nuss

 

AMAZEBALLHOLA GUYS!

For en dag!!! Jeg har som dere sikkert ser på bildene hatt en fantastisk dag!!

Det hele starter med grilling på skolen, som var super kos! Elsket at alle satt å snakket og lo, det var veldig kos! Likevel er det sånn at klassene ikke er så flinke til å snakke sammen, noe jeg mener er veldig trist og teit. Dere skjønner vi er to studie klasser på Wang (nå i 1.klasse) og da er det teit at selv ikke studie klassene snakker? Jeg er selv fra A klassen, men henger masse med B, så ja? Jaja, uansett var det kos! Etter det dro Andrine, Ada og jeg hjem til Andrine. Vi lagde oss (eller Andrine lagde) en super digg smoothie! Nam! Dere ser vel hvor digg den så ut? Like etter det hadde Andrine time hos Karljohanhudpleie (negler) så da dro vi ned til byen igjen.. Så kan dere tenke dere hva som skjedde etter det.. Jo vi følte vi skulle gi oss selv noe godt å spise på? Wæææhh, dere ser kanskje hva jeg sikter til? Sikle sikle, makroner.. 

Senere på kvelden hadde vi avskjedsfest til søte Anne Sofie som skal på utvekslingsår neste år, trist ? Men veldig veldig kos med kose kveld med blåskjell! Oppsumering av dagen; HERLIG!

Merker jeg er ganske så sliten nå, men shit det er jo sommerferie imrg!!!! 

Nå skal jeg på jogge tur (vet sykt, klokken halv tolv haha), så sen kveld blir det helt klart!!

Har dere hatt en fin dag fin folk?

Snakkes:* (Sov godt, drøm søtt)

 

SOON VACA

God morgen Norge!!!

Idag er det nest siste skoldag for min del (av 1.klasse) wiiii! Nå merker jeg at jeg er sykt rastløs på at sommeren skal starte, og jeg er så sykt klar!!!

Ikke bare fordi jeg er lattelig lei av skolen, men fordi jeg gleder meg til å kunne gjøre akkurat det jeg føler for. Jeg tenkte jeg kanskje skulle legge ut om ferie-planene mine litt senere idag, så bare å stay tuned!

Jeg fikk også med meg at dere ønsket å se treningsplanen min denne sommeren (som er sykt hard) og det skal dere selvfølgelig få lov til!! Så jeg skal prøve å få den ut til dere, ut dagen!! Vi snakkes om ikke så lenge, nu skal jeg på grilling på skolen, så får se hva jeg får tatt av bilder 😘😘 Ha en super duper dag pepz❤️❤️

KOSE POSE DAGHeeeey dere! Hvordan er dagen deres hittil ? Dagen min har vært maaaax! Dagen startet jo da med kinooo, og jeg elsker kino... Vi så Pompeii, den var overraskende bra! Det er en typisk Gladiator fiilm, og den handler om gamle Roma, og ikke minst da Pompeii. Jeg personlig gir filmen terningskast 5. Dette kommer sikkert til å høres sykt spess ut, men under kinoen kom jeg til å tenke på hvordan det er å dra på kino med kjæresten sin, sykt rart å tenke på, men men haha! Nå føler jeg meg litt ille berørt hehe... Jaja, etter kinoen dro Bestevennen min Frida (kalt Bomba) og jeg på Joe for en digg lunsj! Etter det ble det selvfølgelig en shoot, men der kommer selvfølgelig dumme Rebecca inn i bilde, dere skjønner jeg glemte bursdagen jeg skulle på heeeelt. Så pluttselig var klokken litt mer enn planlagt... + jeg gikk tom for strøm... FLAKS. Nu er jeg hos min andre bestevenn Isabelle (Isa) og her blir jeg vel en stund.

BTW Bomba har lagd en super hard treningplan til meg!!! Denne skal jeg følge hele sommeren, så hvis dere er keene kan jeg godt dele den med dere?

Dette blir bra, kos dere masse idag pepz, så snakkes vi senere!!

Klem og nuss!

BREAKFAST AT REBECCA

God Morgen skjønninger!

Ååå idag sto jeg opp ganske så tidlig, og startet dagen med en digg varm dusj.. Ahhh, hjelper alltid med å starte dagen på en god måte. MEN det var ikke selve gleden denne morgenen, men nemlig min digge frokost, døpt til "BREAKFAST AT REBECCA", hermer litt etter Tiffany? Hehe.. 

Jeg skal på skolen idag, men det er faktisk en skikkelig kos skoledag (mener jeg), dere skjønner vi skal på kino (1. og 2. klasse sammen). Så selvom mange er litt klient innstilt til det, er jeg veldig optimistisk! Eneste jeg bekymrer meg over er hvilken film vi skal se, haha sykt store bekymringer i livet Rebecca? Uff.. Men men, dagen idag blir også veeeeldig full? Først som sagt kino med skolen, så feiring av bursdag på Olivia (til søte Paula, og hennes tvilling) og så avsluttes dagen med en skikkelig VM-kveld hos bestevennen min (vi snakker super grillings haha!), så det blir en laaang, men veldig fin dag!

Jeg skal selvfølgelig ta med kamera, og oppdatere dere. Btw så har jeg en innrømelse å komme med, jeg var nemlig på cafe besøk igår også? Tror det faktisk er cafe besøk hver eneste dag? 

Jeg fikk også med meg at flere av dere var ganske så positive til Treningsplanen min igår? Isåfall kunne dere tenkt dere at jeg lagde en spise plan, eller kanskje en trening- og kostholds plan for sommeren? 

Comment below, and i will make your wish come true (sounds good?) haha, kos deer idag folkens, hvor enn dere er!

Snakkes pepzzz<3

PLANNING THE WEEK
Heey alle sammen!!

Som dere ser over er jeg super inspirert fortiden når det gjelder trening!

Ja kanskje dette har noe med Aamodt som var på skolens inspirasjons dag å gjøre? Han var sykt kul, og man kan trygt si at jeg ble Inspirert, fysøren for en kul mann!

Ikke bare var han flink til å snakke, men humor og selvironi hadde han virkelig! Så dagen idag var litt av en dag! Selvfølgelig var første prioritering trening etter denne fine inspirasjons dagen, også blogging. Så som dere ser over, har jeg lagd meg en liten nusselig Treningsplan! Tenkte at jeg måtte gjøre den litt søt og fin for dere, men også litt for at den skal holde meg inspirert.. Dere skjønner hvor finere ting er, desto mer inspirert blir jeg haha! MEN når man først skal søke den perfekte kropp (noe som i seg selv er umulig, men man kan alltid forbedre seg!!) så må man tenke på kosthold.. Men så langt har jeg ikke kommet enda.. Men kanskje en kostholds plan kunne vært noe? Ønsker dere det?

BTW jeg har helt glemt å fortelle at jeg skal prøve en ny type yoga neste uke, nemlig BIKRAM YOGA! Sounds good? For dere som ikke vet hva det er (det er faktisk veldig nytt i Norge!!) så er dette vanlig Yoga, MEN med litt ekstra varme.. Eller skal vi si 50 grader!! Ja det er døds varmt i rommet man skal være i (badstu), men du forbrenner sinnsykt mye!!!

Skal fortelle dere mer om det senere, men nu må jeg stikke!

Snakkes senere :**

DAGEN IGÅR

Heey dere!

Beklager for så sykt dårlig blogging igår, men dagen ble litt mer fullbooket enn planlagt..

Men her har dere iallfall noen bilder fra gårsdagen, bedre sent enn aldri eller hva?
Som dere ser startet dagen ganske så brått hehe, først cafe besøk, så fikk vi besøk av foreldrene mine sine venner og så avsluttet mamma og jeg kvelden med verdens skjønneste film "Letters to juliet". 

På cafen vi var på kjøpte jeg frappe, som dere ser over og den smakte rett og slett dritt. Æsj det var ikke noe gøy, men men. Besøket ble ganske så lenge så, men det var veldig kos, de har nemlig verdens skjønneste unger.. Aww, elsker faktisk barn som er sånn 1-4 ish 

Nu skal jeg på skolen, dere skjønner idag er det noe som heter "inspirasjons dag" på Wang, og dette er da egentlig for idrett (mener jeg), men likevel skal alle på det. Her skal blandt annet Andre Aamodt snakke. Såå nå skal jeg bli inspirert haha!

Dere får ha en fin fin mandag (siste mandagen før sommerferien wiiiiii), når vi snakker om sommerferie tenker jeg å legge ut mine planer for sommeren senere idag, så stay tuned!!

Hvordan var deres dag igår?

Har dere skole denne uken?

Klem klem

 

TODAY´S OUTFIT GUYS

Shorts Butikk kalt M Genser Brandy melville Sko Bronx

Hey alle skjønne!

Beklger for seeent innlegg, men det første som sto på listen, når jeg våknet var cafe besøk, noe som var veldig kos!

Innlegget blir veldig kort nå, men det kommer flere godsaker senere!!

Ha en fin søndag folkens <3<3

Hva syns dere ??

DAGENS INNKJØP

GOD SAKENE

Macroner, nam nam

BH - HM (149,-)

ØYEMASKE / DEO FRA LUCKYDUCK (79,- + 35,-)

GENSER FRA CREAM (270,-)

KJOLE FRA CARLINGS (99,-)


 

DENNE SHORTSEN VAR MITT BESTE KUPP, OG ER FRA EN SØT LITEN BUTIKK PÅ FROGNER KALT M (100,- på salg, før pris var 599,- :O)

Hva syns dere om kjøpene?

snakkes:*

Sov godt alle sammen:**

TIGERSTADENS MARKEDSDAGHei dere!!

Idag har jeg vært i byen med bestemor å kost meg max!

Som nevnt tidligere var det markedsdag i heeeeele Oslo idag , så det var sykt mange mennesker!! Bestemor og jeg var ikke i byen før fire tiden, så når vi gikk rundt på Frogner var jo nesten alt stengt.. Så da tok vi turen til den BESTE INDISKE RESTAURANTEN (min favoritt), nemlig Jewel of India. Maten der er bare best, nam nam! Så det anbefales!

Meeeen som de shopping-idiotene vi er, fant vi ut at vi skulle ta turen til Oslo City, og der var det stappa med mennesker all over the place. MEN det stoppet ikke meg, fikk det jeg var ute etter jeg haha..

Som dere ser over fikk jeg gjort noen fine kupp.. De godsakene skal jeg lage et innlegg om litt senere idag!

Var dere på markedsdagen?

Hatt en fin dag?

Klem klem

RUN RUNGod morgen alle skjønne!

Det er nydelig vær ute idag! idag har jeg en ganske så tett plan; Først en jogge tur, så må jeg nok ta en laaang dusj (solen steker ute, så forventer en svett treningsøkt), så skal jeg møte bestemor en tur i byen for en koselig middag. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke all verden av tid å sløse bort, men blogging må til uansett!

For dere som ikke har fått med dere det, så er det Markedsdag i byen idag, som går ut på masse god saker på salg!! Så hvis dere er ivrige på å gjøre masse kupp, løp å kjøp haha!

Nå må jeg nesten komme i gang ser jeg, tiden flyr!!

Men vi snakkes senere!!

Hvordan har deres morning vært?

Skal dere en tur på Markedsdagen?

Klem

FRIDAY 13THHerregud folkens, vet dere hva jeg akkurat fant ut? DET ER SØREN MEN FREDAG DEN 13 IDAG. WÆHHH. Egentlig tror jeg ikke særlig på det... Men greit å følge med haha. Jeg er på beøsk hos en venninne, så dessverre blir ikke dette innlegget særlig langt, men vi snakkes siden!! Klem klem ❤️❤️

MAN GOHola chicas/chicos Nå sitter jeg å nyter en stor Man Go fra smoothie xchange, nomnom' De er sykt flinke til å lage smoothier der, og det beste er at det er sunt!! Kan det bli bedre? Matte dagen idag var forresten sykt unødvendig; den gikk ut på å gjøre noen oppg i Frognerparken. Altså det regnet og det var sykt mange turister der, men noe som var litt bonus var at det var musikk der (youngwood hvis noen enten var der eller iallfall vet hva det er?). Så jaja, nå skal jeg hjem til en venninne av meg, så vi snakkes siden😘 Har dere hatt en fin dag? Klem

KIWI LOVE(Innlegg under) Snakkes😘

KIWI LOVE

God morgen skjønninger❤️

Idag har jeg fag dag i matte, hva er det for noe tull? Altså vi har allerede fått karakterene våre for i år, så jeg er ikke så utrolig fornøyd med denne matte dagen... Ikke bare det, men den skal foregå ute (det regner idag). BUH.
Jaja, nå er det sommerferie veldig snart.
MEN som nevnt tidligere har jeg bestemt meg for å bedre kostholdet mitt, noe som da innebærer mye grønt og frukt. Så da startet jeg offisielt idag med en Kiwi frokost (kanskje ikke helt innafor å starte på en fredag, men haha).
btw jeg skriver fra mobil, så jeg er ikke sikker på hvor bilde dukker opp.
Let's give it a try ...

Snakkes. ❤️❤️

NEEDS BEFORE SUMMER...

Céline solbriller                       Birkenstock sandaler               Missoni headband 

 

Okey, need need, want want.

MUST HAVE.

Okei, som dere har skjønt nå er jeg in love i disse gullene her. Dette er jo fantastiske tilbehør som gir litt ekstra til looken du ønsker. 

Hva syns dere? 

Snakkes :*

MORNING INSPO
 

God morgen skjønne!

Det blir ikke bedre enn når du sitter med en kopp te, we heart it og vinduet på fult gap. DEN FØLSEN.

Snakkes

D

PLL PEPZ

ÆHHH dere jeg hadde jo helt glemt at pll (Pretty little liars) ble sluppet ut i Norge i dag!! 

Happy becca

Gira..

Kos dere masse med Pll!!!!

LAAANG DAG

Hei hei!

Dagen idag startet veeeldig tidlig for en som hadde fri.. (buuh). MEN det var jo selvfølgelig en super god grunn - som tidligere nevnt så skulle søsteren min på audition på Idol noe som gikk veldig bra, hun kom nemlig med!! Det var veldig gøy. Hun måtte først inn på pre-cast som gikk ut på at hun skulle synge for noen ikke så viktige mennesker (runde 1), så måtte hun inn på en ny audition som var for noen kalt "Produsentene" (runde 2). Så til helgen skal hun på sinn 3 runde, foran dommerne! Så dette måtte jo selvfølgelig feires!! Så vi endte selvfølgelig på Friday´s.. 

Her er noen bilder fra Idol og Friday´s;

 

Tenkte det var litt artig for dere å kanskje få litt innsyn på hva som skjer bak alt sammen! På bildene her ser dere forresten Melissa (søsteren min) og skjønne Julie.

 

Har dere hatt en fin dag?

IDOL

Hola!
Nå er jeg på vei til IDOL, dere skjønner jeg skal være med søsteren min på audition. Hun har en utrolig fin stemme så det blir sykt gøy!
Men shit så trøtt jeg er nå... Jeg er ikke akkurat så sykt begeistret for å våkne halv syv (når jeg har fri!!).

Jeg oppdaterer dere senere ❤️😘

TODAY´S OUTFIT


Bukse fra Zara (Str xs), Sko fra Spania, T-shirt fra Brandy melville og Veske Louis Vuitton

THE SUN IS OUT

 

Heeey!

Dagen idag har vært så bra! Klokken tre idag dro jeg ned til Ake brygge for å møte skjønne Frida. Vi koste oss max med is, og slikket selvfølgelig litt sol (det var så varmt, herregud!!!!).

Hadde ikke sett Frida siden torsdag, så det var veldig kos å se hun igjen (Frida er min beste venn, så dere kan nok forvente å høre navnet en del).

Når jeg kom hjem var det salma laksen som var klar til å stekes med tilbehør, nam det var sykt godt!! Det er faktisk veldig sunt også, noe som bare gjør det 1000 ganger bedre. 

Beklager for sent innlegg btw, det ble litt senere enn vanlig idag, men bedre sent enn aldri eller hva?

Har dere hatt en fin dag?

SUMMER FAVORITES

Moroccanoil / Moroccanoil hairspray

Escada sin nydelige sommer parfyme 

Terracotte pudder (sol pudder)

Chanel foundation / Chanel øyenbrynsskrin 

Mac Mineralize skinfinish / Mac kost

Smashbox Photofinish (Foundation primer)

bareminerals pudder / kost


Lancome mascara / the balm eyeliner 

God morgen alle skjønne!
Tenkte jeg bare skulle titte inn om en tur for å si hei, og legge ut mine sommer favoritter (av sminke)!

Hva syns dere, har dere noen sommer favoritter?

Snakkes senere!

UTE KOS

God kveld snuppelupper!

Nå sitter jeg å koser meg med blåbær spising, mens ute peisen varmer (selv om jeg luker bål hehe). 

Nå merker jeg sykt at sommeren begynner å nærme seg, åååh det blir digg med ferie.

MEN for dere som sliter med å sove når det er så lyst (noe jeg gjør) så har jeg mine elskede serier jeg tenkte dere kanskje kunne tenke dere å ta en titt på!

Selveste favoritten  1. "sex and the city" må bare elske de!!! 

Sommer følse     2. "Hart of dixie" Utrolig søt serie !!

DRAMA til tusen     3. "Pll (Prette little liars)" Mye drama, men man får ikke akkurat nok heller (Ny sesong kommer faktisk på tirsdag!!)

- Jeg bruker http://watchseries.biz (har bare gode erfaringer med denne siden).

Her har dere litt bilder fra kvelden;

Har deres kveld vært fin ?

Sov godt alle sammen!

 

BBQ


Heey alle sammen

Hva skjer? Det er så sykt varmt ute idag, herregud, jeg måtte bare hive på meg kjole jeg. Jeg elsker å gå med kjole da, så for meg gjorde det ikke noe, haha.

Denne lang helgen, ble plutselig litt lenger enn det jeg hadde trodd, dere skjønner vi har Fagdag i Spansk (hjemme) helt til torsdag? Så det vil si mer slikking av sol!!

Ikke bare det, men litt outfit bilder (noe det ikke har blitt så mye av). Som dere ser på bildene ble det selvfølgelig grilling hos familien Askildsen idag, nammm!

Mat lykke ? 

Nu skal jeg gå opp til familien å være en smule sosial, haha!

Hvordan har dagen vært? 

Sees siden:*

 

 

BREAKFAST IN THE SUN

God morgen alle søte.

Nå sitter jeg på terrassen å koser meg med digg frokost! Jeg tenkte meg en tur på Sats nå, må nesten trene litt etter denne laaaange helgen med masse snop.. 

Trist å tenke på at jeg nå har spist masse snop, og nå blir det ikke mer av det på en stund? 

Jeg begynner å få litt dårlig tid nå folkens (bussen går om 10 min), men vi snakkes litt senere idag!

Håper dere alle får en fin fin dag, kom dere ut å slikk sol!! 

 

 Snakkes :*

 

SØVNIG..

God kveld vakre lesere!

Jeg føler dagen idag har gått så ekstremt fort.. Har hatt en veldig fin dag, så det er nok en god grunn. Merket det var veldig deilig å legge seg i sengen nå, elsker virkelig sengen min, hihi.

I morgen skal jeg vel prøve å få til en liten tur på Sats, så får vi se om jeg kanskje tar meg en tur til mine nusselige besteforeldre <3

Jeg tok en mini shoot til dere:

 Merker at bildene ikke blir fullt så fine uten sminke, hehe (neida).

Nå tror jeg nesten at jeg skal ta kvelden, merker virkelig at denne dagen har tatt på..

Har dere hatt en fin dag?

 

Sov godt alle sammen <3

FINFIN SØNDAG!

Hola!

- Ja, jeg har spansk på skolen.. Haha

Været blir jo bare bedre og bedre, føler jeg nesten er litt sjokkert. Menmen folkens som sagt endte jeg da opp på stranden med god jentene.

Det var veldig hyggelig, og jeg fikk selvfølgelig knipset noen fine bilder!Fine jenter, eller hva? 

Noen av oss var så tøffe å hoppet ut i vannet (jeg var nok en av de pysene som ble på land..) Etter kose turen med jentene, endte jeg opp på Nesodden? Ja det var kanskje ikke helt planen, men kos var det!

 

Se på nusselige Zorro da.. Så flink til å posere så haha!


Det er jo veldig deilig å tenke på at det er fri i morgen da, og da er det sikkert en del av dere som utnytter det ved å gå ut? Vel hvor min vei går ut over kvelden blir nok en overraskelse.. 

Sees kanskje senere i kveld, hvis det blir noe kvelds innlegg.. 

 

MIN LILLE HULE...

Heihei!

Er det ikke bare strålende vær idag?

Åhh sykt digg å våkne til så fint vær, og lukten av vafler, nam! Tror jeg kommer til å ende opp på stranden med jentene etterpå, nå som det er så sykt fint vær! Da skal det stekes, haha.

Ikke så aller værst å starte dagen med vaffler og titting på litt blader.. De dagene, aahhh.

Ja, dere merker kanskje at jeg slapper av max haha, men hallo skolen er snart over!!

MEN med det digge været her burde jeg kanskje få på meg noen klær, og komme meg ut haha ..

(Her ser dere hvorfor det var litt vanskelig å stå opp, hehe?)

Ser det ikke bare så koselig ut? Åhh drømmer meg bort.

Kos dere i fin været, så snakkes vi siden!

Nuss:*

 

 

 

 

JUST DO IT!

Hey alle nusselige!

Jeg nevnte tidligere at jeg skulle ta meg en løpe tur, noe jeg skal nå! Digg eller hva?Jeg har faktisk fått sykt bra motivasjon i det siste, og det føles bare så bra!! Mange trener for å bli fit eller tynnere, men målet mitt er faktisk ikke å bli nødvendigvis skinny, men sterk.

Altså hvem vil ikke teste kroppen sin litt for hva man kan tåle? Selvfølgelig er det litt gøy med resultater.. Men personlig er ikke det selve målet (ikke nå lenger).. Mange tenker jo at det ikke er noe særlig poeng å starte å trene for fullt nå som sommeren er for tur, men "hallo" aldri for sent! Rosa elsker? Helt klart! 

Snakkes senere :*

 

GOD START PÅ DAGEN!

God morgen alle skjønne!

 

Åå, det finnes ikke noen bedre måte å våkne på, enn å innse at det er helg.

Altså det finnes to ulike mennesker, A-mennesker eller B-mennesker. Jeg er helt klart B-menneske i ukedagene, men merkelig nok blir jeg A-menneske i helgene? Så i dag våknet jeg ganske så tidlig, men det gjorde ikke noe, fordi jeg fikk utrolig bra motivasjon til å starte å rydde. 

Jeg hater egentlig rot, men likevel ender det som oftest opp med at det blir litt rotete.

Så klokken ni i dag tidlig, var jeg i full gang med å rydde!

Idag ble det sminkebordet mitt som var i fokus.(Før og etter bilde)


Ble ganske bra eller?

Det var ganske så rotete.. Haha, men det ble sykt deilig å få orden igjen. Det har vært en stund siden nå så haha!

Nå skal jeg ut å løpe litt i det fine været! 

 

Snakkes senere gull:*

 

 

LYKKERUS

Hei snuppelupper!

Dette er seiøst den BESTE dagen ever! Jeg kom ikke opp i muntlig!!!!!!!

Jeg tror faktisk ikke jeg har vært så glad på lenge, som da jeg fikk høre at ingen i klassen kom opp, så da vil jeg ønske sommeren velkommen!!!

Det har på en måte blitt tradisjon for meg å feire forksjellige ting heeele tiden, haha (altså jeg føler jeg alltid har en god grunn til å feire noe). Så det tok ikke akkurat lang tid før vi var på Ake brygge, og hadde en fantastisk Power shake fra Joe i hånden :D

Her har dere snuppene mine, og ikke minst trofaste Joe, som alltid er der for å feire med meg:*
Nyt dagen, og for dere som kom opp ønsker jeg dere lykke til med lesing!!!

 

 

DAY´S LIKE THIS..

Hei alle skjønne!

Været i Norge er så ustabilt... Den ene dagen står solen å skinner for fullt, mens plutselig begynner det å regne sånn sykt... Hva søren.
Selv om jeg HATER regn.. Så kan regn faktisk være veldig koselig! Istad tok jeg meg en liten tur på Espresso house, der nøt jeg en varm og god kakao..

Sånne stunder som dette gjør dagen bare så sykt mye bedre. Etter litt alene tid, møttes mamma og jeg. Ettersom vi begge er veldig spontane mennesker, endte vi opp på Friday's for en koselig lunsj! Nå er jeg stappmett, og føler det er på tide med et besøk på Sats, ønsk meg lykke til...haha!


Her har dere noen bilder av mitt lille alene besøk på Espresso house, og den koselige lunsjen med mamsen!Hvordan har deres regndag vært?

 

snakkes :*

Rett på..

Heihei!

Da var endelig det første blogg-innlegget her!

Jeg føler dette innlegget rett og slett er veldig basic og litt kjedelig.. MEN sånn starter det som oftest. Så ja, mitt første innlegg er offisielt ute! Klisje som det er, så er dette en typisk hverdagsblogg, men kjedelig kan jeg love dere at den ikke blir! Jeg er en skikkelig livsnyter, som for første gang skal prøve meg på å starte en blogg for real, hehe. Håper dette blir bra (noe jeg er helt sikker på at det blir)! 

Her har dere noen hverdagsbilder fra meg, som kan gi dere en smakebit av hva dere har i vente? Enjoy!

 

Så får dere alle sove godt, klem klem.

 

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits