blogg

Gode høst stunder

Hei gullunger, hvordan er dagen deres hittil?

Det blåser helt sykt ute i dag, men helt klart bedre enn alt regne vi har hatt i det siste..

Jeg våknet opp syk i dag morges, så da ble jeg bare hjemme. Jeg hater å være hjemme, når jeg egentlig skulle vært på skolen, rett og slett fordi det er døds kjedelig. Ingen å snakke med, ikke noe å gjøre, annet enn å ligge i sengen å halv sove.

MEN frisk må jeg jo bli, siden jeg på søndag befinner meg i varme Sevilla!! Turen til sevilla er med gode klassekamerater, arrangert av skolen. En såkalt språkreise, i håp om at vi skal lære oss mer spansk.. Noe jeg tviler på komme til å skje, haha. Jeg er ganske sikker på at de fleste komme til å bruke det de kan av engelsk for alt det er verdt, iallfall jeg!!!

Tenkte jeg skulle slenge med et bilde av en av mine høst outfits, det går for det meste i svart og grått, hehe.Sko: primeboots, Jeans: abecrombie, Veske: Marc Jacobs, Skjerf: Acne  og Skinnjakke: Jomfa by KenzasJeg må si jeg virkelig er heeelt forelsket i primebootsene mine! Jeg har hatt de en stund nå, men bedre kjøp, tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort. 

Ellers får dere alle ha en fin dag, og nyte høstdagene som er i vente :**

Lei

Hei folkens!

Som dere vet har jo alle og en hver noen dårlige dager en gang i blant, og denne mandagen er min "dårlige dag". Jeg trodde aldri jeg skulle skrive om en "typisk becca dårlig dag" her på bloggen, rett og slett fordi jeg ikke er personen til å dele sånne ting. Jeg er så lei av å smile. For det gjør jeg egentlig alltid. Jeg er alltid den som smiler, den som later som hver dag er en bra dag. Tror ikke folk at jeg kan bli såret? har jeg plutselig blitt den som tåler alt, fordi jeg smiler? Noen ser på meg som søt, andre sleip. Har dere tenk over at jeg ikke er noen av delene? Har dere tenkt over at jeg selv om jeg smiler, så er jeg ikke fake. Planen min var aldri å skrive sånt, fordi jeg liker/trives med å late som om alt er bra. På den måten er jeg bittelitt safere. Trodde jeg. For sånn er det tydeligvis ikke, det er tydeligvis fake. Man er tydeligvis fake, sleip og fæl uansett hva man gjør. Innimellom tenker jeg "Har jeg en grunn til å gråte nå?", jeg tar meg selv i nakken, så blir jeg sint, sint fordi jeg lot meg selv gråte. Jeg hater å gråte, jeg har ikke problem med å gråte, jeg bare hater å la meg selv synke til "gråte punktet". Jeg leker så stolt og sikker. Jeg har et rykte på meg for å være lett å snakke med, en skravlete person. For å være helt ærlig så er den beste følelsen å dra hjem, sette meg på rommet og være helt stille. For alt jeg gjør ellers er å snakke, jeg snakker bort "kleinheten", fordi jeg er så livredd for at det skal bli kleint. Jeg takler ikke den stillheten. Men ingenting er verre enn det å føle at noen dømmer meg, eller hater meg. Jeg føler jeg gjør alt for å få folk til å like meg, og jeg er så sykt sliten av det. Det er så lett å si "jeg bryr meg ikke", men hvordan kan man ikke bry seg? JEG BRYR MEG! Så sykt mye også.. Jeg ville gjort alt for å slippe å bry meg, for jeg er så sliten. Jeg er sååå sliten. Mest av alt føler jeg meg dum og håpløs. 

Jeg beklager for at jeg skriver dette, men jeg tror det er godt for dere og meg. Slik at dere kan se at det er flere her ute. Flere som sitter der med de samme følelsene, samme tankene. Jeg har egentlig aldri vært så glad i bloggere som skriver om hvor deppa de blir grunnet alt hate de får. Jeg skjønner de mer og mer, men likevel, hat får vel alle? Blogger eller ei. 

jeg skriver ikke om hat, jeg skriver om redsel, jeg skriver om usikkerhet. 

Jeg håper dere alle har en fin kveld, og at dere alle får en god natt søvn!

The perfect cup of tea

09:38

God morgen fininger!

I dag ble det en tidlig morgen for meg, men hvem elsker vel ikke lange morgen stunder av og til?

Nå som høsten er her, er det alltid trivelig å kose seg med en god kopp med te! Å da kan jeg fortelle dere at jeg sitter på oppskriften til den beste teen!!

Det er 2 enkle steg til den perfekte (min personlige) hjemmelage "Chai latte by Becca"

Jeg bruker orginal Chai fra Pukka, men et annet tips kan være å bruke vanille chai fra Pukka

Det alt du trenger å gjøre for å få en nydelig kopp med te! Dette er også en ganske så sunn variant av chai latte, håper dere prøver ut tipset, virkelig verdt det!!

Ha en fin dag :**

October

Hei alle flotte lesere!

Missed me?

Nå har jeg hatt en hel uke med fri, nemlig høstferie.. Ååå så digg, den har jeg virkelig brukt til, ..., eh ja det var det da haha! Den har i alle fall vært veldig rolig, med mye hjemme kos og jentekvelder. 

Jentekvelder er jo noe av det beste jeg vet, så det skal jeg ikke klage på! Men nå er da tiden inne for å sette seg ned med skole igjen... Øhhh, ikke så veldig fristende .... Det som venter meg på tirsdag er en to-timers psykologi prøve! Ehhh ja det skal bli gøy! 

MEN guuud, det er søren meg OKTOBER. Yndlings måneden min! Oktober er måneden for over-sized ullgensere, og hvem elsker vell ikke det? 

Tilbake til psykologi prøven som venter! For at jeg skal klare å konse, har jeg noen personlige tips som jeg bruker svært mye selv, nemlig:

1. Fine hjelpemidler (Skrive bok, søt penn osv)

2. Min lille fine bose høytaler, alltid fint med litt rolig bakgrunnsmusikk 

3. Sist, men ikke minst noe godt å spise på, som i dag ble melon, nam! (sunt og godt)

Her er min personlige inspirasjons bok!Dere får alle ha en fin lørdag, så tales vi :*

Mat glede...


Hei solstråler!

En onsdags ettermiddag, og her sitter jeg å sikler på gamle bilder av?..MAT.. Haha, noe så lattelig, men som dere sikkert har skjønt er mitt forhold til mat.. Vel hva kan man si.. VELDIG BRA. Spiser egentlig ikke søtsaker så ofte, ikke fordi jeg ikke gi meg selv lov til å spise det, men rett og slett fordi jeg er en mer " Middags person".  Nå skal jeg fikse meg litt, for som jeg kanskje har nevnt før, så er søsteren min med på Idol ( Se henne på tv klokken åtte i kveld!!!!), og vi skal derfor ha en kosekveld med mange av melissas venner på besøk, så det blir nok kos!

Vi får snakkes siden snuppelupper!

After school

Hei fantastiske mennesker!

Tro det eller ei, så hendte det jeg trodde aldri skulle hende, jeg forsvant i en boble, en boble uten noen som helst form for blogg lyst. Jeg trodde aldri jeg skulle gå tom for inspirasjon, fordi jeg er så opptatt av å inspirere meg selv, men likevel klarte jeg altså å havne der. 

HELDIGVIS er den lille perioden over, og jeg er back, for godt. ja dere blir ikke så fort kvitt meg, haha!

Anyway, nå er jeg da endelig hjemme fra skolen, ikke at det var så lang dag, men dagen var virkelig ikke min.. 

Hva kan vel være bedre da enn en god bolle med havregrøt! Nam, som det smakte! Her skal dere få en godbit for los ojos!Jeg pleier å dæsje på litt kanel og vanilje kesam, for få en litt mer smakfull effekt!

Dere får ha en fin ettermiddag, så stikker jeg inn om litt senere i kveld for litt snikk snakk!

Nuss

Hendrix

Hei gull

Først og fremst vil jeg beklage på det sterkeste for dårlig blogging...

I går var en ganske så hektisk dag. Først startet det hele med frisør time hos Hendix på Frogner. Det var en stund siden sist jeg var der, så det var veldig deilig!

Jeg valgte å prøve meg på en liten Ombre..Som dere ser valgte jeg og søte Isabell (Frisøren min) å ikke bruke bleking, og da sier det seg selv at vi ikke får det så utrlig lyst. MEN jeg ble super fornøyd! Jeg elsket fargen, og jeg elsket at det ble en såpass naturlig overgang mellom fargene!

Hvis dere ikke har vært på Hendrix frogner, så anbefaler jeg å ta en tur inn om på det sterkeste! De er litt dyrere enn andre salonger, men jeg personlig føler det er veldig verdt å betale de kronene ekstra, når man blir så fornøyd som jeg ble!

Ellers håper jeg dere alle har det fint, og at for dere som går på skole, er klare for en ny og fresh start! 

Snakkes

Sol inne, sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet!

Heeey solstråler!

 

Været er jo bare helt fantastisk i dag, og da kan man jo ikke gjøre annet enn å smile! Gid for en fin dag jeg har hatt med mine kjære. Først en kose tur på Plantasjen for å handle inn litt blomster, også en god middag på Ekeberg restauranten! De har helt fantastiske blåskjell der, som anbefales på det sterkeste. Så nå er jeg så mett som det går an å bli, og godt er det!

Her har dere bilder fra middagen: Så vel ganske så digg ut, eller hva?

Så det var dagens tips, haha, håper dere alle koser dere enormt i fin været!

Forresten har jeg en til anbefaling å komme med! Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg skulle ta meg en tur til BrunogBlid? Vel det gjorde jeg, og jeg prøvde ut noe som heter Luxura Fit!

Da trener du, mens du soler deg! Det kostet heller ikke så utrolig mye mer enn vanlig seng, så det er jo bra! Men denne anbefalingen er jo rettet til dere som allerede driver med solarium innimellom!

Selve maskinen er veldig enkel å forstå, og du kan ta velge mellom tre programmer. Velværet, slim og Fitness er da de.

Håper dere for en fin dag, så snakkes vi kanskje før jeg reiser i natt! KlemFin fin kveld!

Heihei mine fine!

Nå er kofferten pakket, og jeg er klar til å dra i morgen, wii, som jeg gleder meg! Som dere kanskje har fått med dere er jeg halvt norsk og halvt Iransk, så nå skal jeg for FØRSTE gang dra ned å møte familien.. Litt skummelt, men veldig spennende!

Nå har det seg jo slik at min skjønne bf Ada skal ett heeeelt år til Usa (utveksling), og i dag var det farvel :((( Må innrømme at jeg hater avskjeder, men jeg vet jo at vi kan skype osv... Men blir jo ikke helt det samme.. Men men, vi koste oss med kino og kos på Ake brygge/Tjuvholmen! Nå var skjønne Andrine også med, som det var oss tre!

Her har dere bilder fra kvelden!


Smile og le det kan vi!Fine jentene mine!


Nom nom is!

Den isen er sååå god... Nå er jo jeg veldig glad i Sjokolade is! Hehe.. Nå tror jeg at jeg skal ta kvelden, så får dere alle få en fin kveld videre!

Smask

Sene sommer kvelder

God morgen mine fine

Kvelden i går ble litt sen, og derfor kommer kvelds innlegget i dag istedenfor.

I går kveld satte mamsen på masse frukt, og vi ble som sagt sittende en god stund.. Noe som var veldig kos, ettersom jeg reiser bort fra Mamma i tre uker nå.

Her har dere noen bilder fra kose kvelden!

Så ikke det bare super kos ut?

Jaja, nå er det nok med kosen, for nå skal jeg vende nesen min mot Bikram yogaen... Nå har jeg ikke vært der på en uke, så jeg har på en måte falt ut litt, når det gjelder motivasjonen.. Men da er det bare å få den tilbake, eller hva? Så blir det nok en liten solarium time på meg etter yogaen også, hihi!

Håper dere alle får en super dag, så snakkes vi senere :**

BILDEDRYSS FRA TUREN

 

God ettermiddag alle fine!


 Ikke verdens beste bilde, men men haha! Dette er da et bilde fra verona.. Ååå, elsket Verona..


Her er vi utenfor det kjente stedet der Romeo klatret opp til Juliet.. Ååå noe så romantisk, eller? Vel det som var ganske så kjipt var at det var stengt, når vi kom.. Men ble litt bilder for det da, bare ikke fult så bra bilde..


Der ser dere også balkongen, der Juliet sto (Fra Romeo og Juliet).

Digg salat, eller hva? Den smakte herlig! Den spiste jeg da i selveste Milano

MilanoooKunst, kult eller hva? Syns der var lekkert å se på.Kvelds bad skader da aldri

Genova, lekker havn!

OKEY. Dette er himmel på jord. Smaker så sykt godt!! Oreo, dekket med hvit sjokolade, anbefales på det sterkeste!

Den røde løperen i Cannes, dere gjenkjenner den kanskje fra den kjente film-festivalen fra Cannes?Ble ikke bedre enn å sitte på en strand bar å se på VM-FinalenNomnom

Amsterdam, elsket cafene der!Jeg elsker jo god-luker og hud-produkter, så dette var virkelig himmelen for meg... Mhhhh


Hmmmm, hva kan vel dette være? Amsterdam ... Dungeon... Wæææhh, neida var ikke så skummelt, men egentlig veldig gøy! Jeg ble jo tatt opp en gang, for å da være en slags "hjelper" til hun som spilte gale vaskehjelp! Artig!

Som dere ser, koste jeg meg veldig mye!

Håper dere får en fin torsdag videre, snakkes:*

OH DEAR..heyhey!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine fine kjøp fra Amsterdam, og da har jeg plukket ut noen av plaggene, og satt de sammen til en outfit!

I det siste har jeg levd ganske så safe med stilen min, og det er jo en smule kjedelig. Så jeg har nå utfordret meg selv, og derfor bestemt meg for å få en litt mer kreativ stil. På bildene over ser dere et utmerket eksemplar, av Rebeccas hippie stil! Hehe, hva syns dere?

Dette er jo ikke bare en døds kult antrekk, men et sykt chill et.

Alt skal testes, så hvis dere har noen ideer, så er det døds kult!

Nyt solen, kos dere med digg mat!

Klem klem

AMSTERDAM: BAK FASADEN

God dag mine fine lesere!

Nå er jeg hjemme igjen, borte bra, men hjemme best! Eller hva? Jeg har jo ikke vært borte mer enn litt over en uke, men det føles faktisk ut som en evighet. Vel, det skyldes kanskje at jeg har vært i Tyskland, Italia, Frankrike og Nederland, på en uke... Ja.. Ganske mye, haha. Så det å ta en digg lang dusj hjemme, ja det føltes døds digg ut!

Som dere sikkert allerede har fått med dere, var mitt siste stopp før avriesen hjem, Amsterdam. WOW for en by! Dette er en by som passer meg PERFEKT. Amsterdam har super bra shopping, og et enormt utvalg av cafer! Så dere kan vel tenke dere hvor godt jeg trivdes der.. Likevel lå det mer bak Amsterdam enn det jeg trodde.. Dere har kanskje hørt at Amsterdam har ganske frie tøyler rundt Weed og Horer.. Vel det er helt klart tilfelle.. I Amsterdam er det en viss plass som blir kalt "RED LIGHT DISTRICT", noe som består av masse COFFEE SHOPS (Da snakker vi om Cafer der man kan sitte åpentlyst å smoke weed) og prostituerte all over the place. Da mener jeg bokstavligtalt OVERALT. Det var rett og slett glass-dører overalt som det da sto prostituerte å viste seg frem i. Det var rene helevtte på jord, og jeg hadde så utrolig vondt inn i meg, når vi gikk rundt å tittet.. Ja, det er nemlig vanlig som turist å oppsøke område, ettersom vi er nysgjeriige. MEN gud så mye skam har jeg aldri følt før, der gikk alle vi turistene rundt å tittet på at andre levde i et helvette. Hva faen er det for noe tull? Jeg har aldri helt klart å tenke så mye på prostitusjon, men nå klarer jeg ikke å få det ut av tankene. Selv om jeg siiter trygt og behagelig i sofaen hjemme, selv om jeg slipper å se på det mer, er jeg nå fult klar over at de står der, og at sånn er det. Jeg føler meg så sykt hjelpeløs, og frustrert. For det er skjebenen deres, og stå i et vindu for salg. De er ikke lenger mennesker, men de har blitt til et objekt. Et marked der du kan få alt fra tykk til tynn, lyst til mørkt. Hvorfor så stor utvalg? Hvorfor står de der? Fordi det er masse ekle og fæle mennesker som har behov for det. Hadde det ikke vært behov, hadde det heller aldri vært et marked. Det værste av alt, var å se hvor mange gutter som var der. Gutter som hadde dratt til Amsterdam for å ¨kjøpe seg sex. Unge gutter som helt klart klarer "å få seg noe" uten å måtte kjøpe det, men velger å dra ned dit for spenningens skyld. Det er helt utrolig. Tenk at en så vakker by, kan ha en så mørk hemmelighet, vel i dette tilfelle er jo ikke dette en hemmlighet, for i Amsterdam er det lov. Men hva med i Norge? Joda, det finnes her også, men her er det ulovlig, så her slipper vi å se det, men er det noe bedre? Nei. Det er overalt, og alle de der ute som kjøper det, enten for behovet eller spenningens skyld, de burde virkelig føles seg skitne.
 Det ser helt klart ut som dukker,men det er det ikke.. Beklager for dårlig kvalitet, men følte det var veldig fælt å ta bilde at det...

Her ser dere en weed butikk, som da hadde alt du måtte trenge for å bli høy. Gatene var fulle av sånne butikker.

Jeg valgte å skrive om dette, rett og slett fordi jeg syns vi alle er så utrolig flinke til å ignorere det. Ignorere at det faktisk er et ekstremt stort marked, selv i Oslos gater. Jeg syns det er viktig at folk ser det, for det skjer.

Jeg håper dere får en fin dag videre folkens, så snakkes vi litt senere!

SMASK:*

AMSTER FUCKING DAM

Hei skjønneste gullene mine!
Nu er jeg da fremme i Amsterdam! Som dere sikkert skjønner er jeg veldig trøtt, klokken er jo søren meg kvart på tre, men det har jo vært veldig dålig med oppdateringer, så da må søvnen offres.


Nå har det jo seg slik at jeg har hoppet over en del steder vi har vært, ettersom vi har vært i Milano, Ganova, Nica og Cannes før vi kom til Amsterdam, men grunnet minimal tid til blogging fant jeg ut at jeg heller kjører på med bildedryss og anbefalinger fra turen (når jeg kommer hjem)! Hvis den er okei? Jeg har blandt annet tatt litt bilder av Italienske og Franske kvinner, rett og slett for å finne ut av hva som gjør de til de fineste kvinnene (som det sies av de er). Så får vi da se, hva dere tenker. 

Som dere ser, ser sengen utrolig god ut, og jeg har veeeeeldig lyst til å prøve den ut? Så da snakkes vi gullene mine!

Sov godt:*** SMASK

GENOVA DAG 2

God ettermiddag fine!

Nå ligger jeg på hotell rommet i Genova, og jeg er helt utslitt! Dagen i dag har vært veldig lang, med mye gåing, men selvfølgelig en del shopping også.. Hehe.. Sko ble dagens kjøp, og jeg er super fornøyd! Som dere ser over, ble de fine Birkenstock skoene mine + noen andre super søte. Vi fant også et super søtt blomster marked, så da var det opp med kamera for å knipse litt! MEN det beste av alt var de vakre kirkene, og blandt de var det en som skilte seg ut, nemlig domkirken her i Genova, som dere ser på bildene var det meste i gull. Den var virkelig fin, men merkelig nok, så var det nesten ingen mennesker der...

Det eneste som er litt kjipt her i Genova er at jeg har sett sånne mafia boys (som jeg liker å kalle de idiotene) som rett og slett er helt forferdelige! Dere skjønner, de doper ned hundene sine, også står de å skal vise de frem. I stad, når den ene våknet, tok han mannen å slo til hunden, og det var fordi hunden reiste seg! FY SØREN FOR EN JÆVEL. Da fristet det veeeldig å slå til han mannen, men lille meg hadde vel ikke akkurat fått så mye ut av det? Fy så fælt, jeg blir så lei meg av sånne ting. Skjønner ikke at folk kan være så fæle.. Virkelig? Går det ann? 

Ellers må jeg si at Genova er verdt å se, og da anbefaler jeg også det vakre hotellet (Grand). 

Nå skal vi ut å få oss litt mat, før litt jacuzzi time, wii! 

Håper dere alle koser dere i det vakre været i Norge, eller det vakre været i utlandet. Smask

GRAND HOTEL GENOVA

Hei alle mine fine!

Beklager for dårlig oppdatering, men jeg har tatt masse masse bilder! I dag har vi vært i Milano, wooow! Det var byen for meg, haha. BUT selve bildene fra Milano kommer i et annet innlegg litt senere (Ooo spennende). Her er det fine hotellet vi akkurat ankomSkikkelig italiensk spør du meg! Nå skal jeg ta meg et deilig varmt bad, ååå det blir digg, etter en laaaang dag...

Håper dere alle har hatt en fin dag, så sees vi imrg!

-Hva syns dere om bildene?-

VERONA BABY

God ettermiddag alle mine fine!

Nå har vi endelig kommet frem til Italia, etter en veldig lang natt.. Vi hadde jo egentlig planlagt å overnatte i Tyskland, men vi fant ut at vi bare skulle ta en mat bit der, og kjøre videre. Så da endte vi opp med å kjøre hele natten.. Nå har vi en ganske så stor bil (Prius +) som har 7 seter, så vi fikk heldigvis ligget bak å sovet, mens Pappa stakkar kjørte. Nå sitter jeg på et hotell i Verona. Været har ikke akkurat vært helt med oss ned hit, men det begynner å lysne til! Her har dere noen bilder av hotellet vi er på nå.

Ganske så hjemme koselig, og typisk Italia. Nå ligger hotellet like ved flyplassen, så det var jo en liten nedtur, men vi er jo her bare for denne ene natten så det går!
Ute-plassen er jo super fin, men som sagt er ikke været helt med oss :( Jeg som elsker å bade.. Jaja, nå skal jeg ta turen i dusjen, også skal vi ta oss en tur til gamlebyen her i Verona litt senere, så da får dere vel litt bilder da! 

Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi senere i kveld! Smask og klem

Ps. Hvis dere ikke allerede visste det, så er jo Verona kjent for den gamle kjærlighet historien om Romeo og Juliet! Så jeg må si jeg har gledet meg veldig mye til å se gamle byen! Btw. har noen av dere sett Letters to juliet? Den er jo spilt inn her! Den MÅ dere se, om dere ikke allerede har sett den da? Haha, okei snakkes!

GERMANY NEXT

God morgen alle skjønne!


Bukse: Juicy T-shirte: hm Smykke: GinaTricot


Da er juicy buksen på, og jeg er klar for å kjøre avgårde til nye steder, der det venter nye opplevelser. I dag blir nok den hardeste dagen, ettersom vi ønsker en kjapp start på selve turen. Dette blir ikke akkurat det lengste innlegget, ettersom tiden ikke strekker til.. Uansett så skal jeg oppdatere dere fra første stopp, som da blir Tyskland (veldig usikker på om vi rekker dit i kveld, eller imrg tidlig!). Håper alle får en super dag, enten det er i det kalde norske været, eller på en strand i syden! 

Vi blogges! 

Ps. Hvis dåre befinner dere i kalde Norge, vil jeg anbefale å se en film , og kose dere med noe godis! SMASK

READY TO TAKE OFF

Hei fininger!


En del sko, hehe, men hallo sko er alt!


Nå sitter jeg pakket og klar for å reise, guuud som jeg gleder meg! Vanligvis pleier min gigantiske rosa koffert å stå ved min side, men som dere ser på bilde ble det "The north face" baggen som ble valget, ettersom vi fant ut at det var mest praktisk. Dere skjønner, vi skal ikke fly denne gangen, vi skal kjøre.. Foreldrene mine fant nemlig ut at de ikke ønsket å bare se ett sted, men flere.. Så vi skal kjøre igjennom mange land, og overnatte på mange forskjellige steder - noe som kan bli veldig koselig! Vi har alltid pleid å bare være på ett sted, med all inclusive osv, men, men. Så nå skal vi igjennom Tyskland, Italia og Frankrike (Kan tenkes vi tar turen innom Nederland også). Så dette blir spennende!!! Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere gjennom hele turen! + Jeg tenkte jeg skulle finne ut de forskjellige stedenes skjønnhets tips, hva tenker dere om det? Nå er jo både italienske og Franske kvinner kjent for å være veldig vakre, så det kan jo bli litt spennende? 

Vi blogges senere snupper!

THE GOOD LIFE

Ser det ikke bare super digg ut?


God morgen dere

I dag er det jo til og med litt sol, yes! Jeg er avhengig av å ligge å steke så mye som mulig rundt sommer tider, men slik ble det da ikke med alt regne, noe som gjør meg en smule gretten? Menmen nå reiser jeg nedover til Italia førstkommende tirsdag, så da skal jeg utnytte solen og varmen så mye som mulig! 

Jeg har før nevnt at jeg har prøvd meg på noe som heter "Bikram Yoga", og det har jeg faktisk vært på i hele 9 dager nå (i strekk)! Er veldig stolt med det, og må si jeg merker stoooore forandringer både når det gjelder kropp og "sjel". Så det anbefales virkelig! Det som er så supert når det gjelder priser, er at du får noe som heter åpningstilbud, som da går ut på at du har et 10 dagers kort, som du da får for 380kr (altså 38kr per dag)!!! Dette er jo selvfølgelig bare et engangs tilfelle. Så nå skal jeg ned dit for siste runde.. Tenker jeg starter fast opp mot høsten, noe jeg egentlig gleder meg veldig til! 

Håper dere får en fin dag, så snakkes vi siden!

Ps. Tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg!

PRESS

Hei alle fine

I det siste har jeg tenkt på hvem jeg ønsker å bli, hvem jeg er nå, og hvem jeg ikke vil bli i det hele tatt, og jeg innser at jeg selv ikke vet helt hva jeg vil.  

Nå er det jo sånn at samfunnet har begynt å legge ut mye større press på det å være god nok, men hva innebærer egentlig det "Å være god nok"? Hva skal egentlig til for å være god nok, eller bedre enn god nok? Jeg skjønner det ikke, men igjen så bryr jeg meg ikke så mye lenger heller. Dere skjønner, jeg plede å bry meg, veldig mye også. Men det ødela meg på alle mulige måter, og jeg bestemte meg den gang at jeg ikke ville være den som brydde seg om alt, den personen som gråt over det meste, eller den personen som ikke klarte å stå opp mot ting jeg var uenig i. Så det endret jeg, enkelt og greit. Det var på en måte enklere på den tiden, men jeg synes egentlig det bare blir vanskeligere å endre seg til den personen man ønsker å være nå, nå som verden legger et så mye større press på hvorda man skal se ut og være. Jeg tenker ikke kun på presset som går ut på å være perfekt, men det presset som går ut på at du ikke skal få lov til å være deg selv. FORDI det å være seg selv, er pluttselig feil. Jeg kunne ikke irritert meg mer over dette, fordi HVEM bestemmer hva som er rett og galt? Det er jo ikke noen som kan bestemme over hva du føler, hva som er rett å føle. Det er greit at det finnes lover, relger,normer osv, som man skal følge ellers i samfunnet, men når det gjelder hvem man er, ja da mener jeg at man skal få lov til å være akkurat den man ønsker å være. Jeg har sett på mange andre bloggere, og jeg har oppdaget at det er veldig mange der ute som sliter veldig mye med dette, og igjen er det samfunnet, men man kan ikke kun skylde på det hele tiden, for man er et selvstendig menneske, som bør klare å velge selv, og velge hvilke kamper som er viktig.

Men jeg tror egentlig ikke dette er selve problemet, men hvem man ønsker å være. Kanskje man ikke helt vet hvem man vil være, eller kanskje tilfellet er at man ikke er helt sikker på hvor man står, altså hvem man er.  For det sliter jeg med, hvem vil jeg være? Vil jeg være hun som aldri orker å stå opp for seg selv og meningene sine, fordi jeg vet det blir problemer, eller kanskje jeg vil være hun som driter i alt og alle, eller vil jeg være hun som smiler og later som alt er greit og fint. JEG ANER IKKE. Akkurat nå vil jeg ikke være noen av de (Ja, jeg vet det finnes flere alternativer enn det jeg satt opp nå). Som alle andre ,vil jeg bare gå innenfor gruppen "God nok" er det innafor? Er det innafor å være seg selv? Nopp, men det er ikke akkurat innafor å være fake heller, eller hva? Jeg gir opp på akkurat det alle mener, for at the end, er det min mening som påvirker meg selv. I alle fall min avgjørelse. Det jeg frykter mest av alt er å være fake, fordi der har jeg vært, og det funket ikke særlig bra. 

Jeg vet ikke helt hva dere tenker, men jeg vil veldig gjerne høre det!

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere ikke blir for satt ut av "The dark thoughts"

 

Vinneren av konkurransen


Hei alle skjønne!!
Nå er det en stund siden sist, men jeg fant ut at det var smartest å ta en pause mens konkurransen foregikk, MEN nå er den da herved over, og jeg har supre nyheter! Vi har en vinner: Linnea! Gratulerer så mye, håper du blir fornøyd med bikinien, og til dere andre som har deltatt ønsker jeg dere bedre lykke neste gang!
#todieforswimwear Igjen gratulerer så mye Linnea!!!
Snakkes senere pepz!!
KONKURRANSE - TODIEFORSWIMWEAR

//Samarbeid med Todieforswimwear

Kjære skjønne vakre lesere, jeg har en kjempe nyhet!

Jeg skal nemlig ha en konkurranse her på bloggen, i samarbeid med Todieforswimwear. (http://www.todiefor.se/De har verdens skjønneste bikinier som jeg personlig er helt in love with, og nå kan en av dere skjønne stikke av med en!! Disse fine bikiniene har i det siste blitt super populære i skandinavia, og det er ikke uten grunn!

Alt dere trenger å gjøre er:

1) Følg Todieforswimwear på insta eller Face (eller begge)

2) Skriv en kommentar på hvilken modell du ønsker å vinne + emailen din + størrelsen din!

3) For å finne modellen du vil ha, trykker dere HER 

 
Her ser dere min favoritt! Skjønne eller hva? Det som er så fantastisk med disse lekre bikiniene er at de passer alle og en hver!

Det er mange som prøver seg, men det fortsatt tid igjen om du ikke har meldt deg på!

NB: Det er todieforswimwear som velger vinneren (tilfeldig)! Lykke til!!!

SOME FUN WITH THE CAMHælla søtnoser:*

Gjett hvem som kjedet seg, og fant ut at hun skulle ha det litt gøy med kamera... MOI, hehe... Skyldig til 1000.

Dere skjønner, etter dagens Yoga økt, hadde jeg ikke så mye på kalenderen, så da endte jeg opp med å tilbringe dagen hjemme... Noe som gikk greit i sånn 30 min, så var det dønn kjedelig.. Men nå føler jeg det blir litt kjedelig å høre på at jeg hadde det kjedelig, så over til noe heeeelt annet! I stad leste jeg nemlig Annijor sitt innlegg. Veldig rørende, men også veldig trist. Fælt å høre at en så skjønn jente har hatt det så vanskelig.. MENMEN livet er ikke alltid en dans på roser, og det er jo godt å se at hun har kommet tilbake sterkere.

Dere får alle ha en fin kveld videre, nu skal jeg hoppe litt på trampolinen, noe må jo energien min gå til!

Blogg klem fra rastløse Becca

BIKRAM YOGA
God morgen/dag alle mine skjønne lesere!

I dag startet min morgen nokså tidlig, nemlig klokken syv! Da var det opp å stå, for å så dra på BIKRAM YOGA. Wow jeg var så spent, og jeg må si at det levde 100% opp til forventningene mine!

 Ettersom min venninne og jeg var nybegynnere, ble vi tatt i mot av instruktøren (skjønne Kristiane) en halv time før. Da fikk vi litt beskjed om hvor vi skulle plassere oss, og puste måter osv. Ettersom denne yogaen foregår i et rom på 40 C, er puste måten veldig viktig for å få mest mulig ut av timen. Når timen startet var det først introduksjon av oss som var nye, også startet det hele. 26 posisjoner, i løpet av 90-95 min. Etter de 95 minuttene må jeg si jeg var frelst, og jeg hadde virkelig opplevd noe helt nytt! Jeg følte at jeg fikk en helt annerledes kontakt med kroppen min, og jeg følte faktisk at jeg hadde kontroll. Instruktøren sa "kroppen er ikke vant til å ligge stille i våken tilstand og få kontakt med seg selv, med engang vi mennesker legger oss ned, tar vi tak i mat eller mobil" jeg tok virkelig til meg det hun sa, ettersom jeg virkelig kjente meg igjen. Jeg anbefaler Bikram yoga på det sterkeste. Enten om du ønsker å gå ned i vekt, få kontakt med kroppen eller bare oppleve noe nytt, dette er for alle** Bikram yoga (byo) ligger på Frogner. For mer info kan dere gå inn på byo.no Håper dere alle har en fin fin dag videre!

BACK ON TRACK

God ettermiddag alle mine underbare lesere/blogg venner!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en av de hardeste trenings øktene på en stund, og det føles så godt! Dagens treningsøkt ligger rett under..

I dag var det dra Cardio + mage. Jeg har tatt meg selv i å miste fokus en del ganger, og jeg har dasset rundt en stund nå, men jeg er i alle fall back on track!!


 Men nå som jeg prøver å bli litt sunnere, må jeg jo ha noe som er sunt & godt å tilfredstille meg med, og da finnes det ikke noe bedre enn papaya! Mhhhh..Det er min store favoritt, og er høyt elsket hos meg! 

Har dere smakt Papaya? Hva syns dere?

Håper dere alle har en strålende søndag videre, enten om den befinner seg i en digg seng med serie titting, eller i et trenings studio!

Super fint at dere var aktive med meningene deres på forrige innlegg, vi blogges :*

HOT OR NOT

God morgen mine skjønne!Nå sitter jeg her med min super digge frokost, nomnom! Jeg er ikke særlig glad i brødmat osv, derfor blir frokostene litt dyrere, men mat må man jo ha! Men i dag har jeg veldig lyst til å ta opp et emne som kanskje dere ikke har tenkt over i det hele tatt, eller som dere kanskje har irritert dere veldig over, nemlig merker!


   Jeg la merke til at ikke alle er så begeistret over merker eller evt FOR MYE merker. Jeg personlig liker å "investere" i noe jeg vet kommer til å bli mye brukt, og har bra kvalitet. MEN jeg forstår selvfølgelig at det er dyrt, og at alle ikke har råd til det! Men igjen så velger jeg heller ett litt dyrt plagg, enn flere plagg fra en billigere butikk, men ikke bare fordi det er et merke, men kvalitet. Det er faktisk det viktigste for meg, fordi hvis jeg virkelig liker noe så vil jeg jo ha det lengst mulig, er dere ikke enige? MEN for at jeg skal kjøpe såpass dyre ting så må jeg selv vite at jeg ELSKER det, ellers er det ikke verdt det (Føler da jeg). Men selve poenget med dette var å vite hva dere syns!

En dyr ting vs mange billige ting? 

MINE NYE SKJØNNHETER

Hey godt folk!!!

Wooow for et vær :O

Som dere ser har jeg ikke blogget siden i går (WÆÆHH), men det var en god grunn til det, dere skjønner dumme Rebecca dro til byen med sitt tunge, men elskede kamera UTEN MINNEKORT. Ikke bare det, men jeg sov jo over hos bestemor etter by turen, og da var det dessverre ikke så store blogg muligheter... MEN her kommer i alle fall innlegget jeg skulle ha skrevet i går!

Bestemor og jeg tok jo oss en tur til karl johan, der vi hovedsakelig hadde planer om en koselig lunsj på Mona Lisa, som forresten er en veldig god italiensk resturante.. Men som dere ser over, så forelsket jeg meg i noen ting på veien.. Hehe...

Dere ser kanskje at min store kjærlighet til Marc Jacobs er umettelig... Altså til mitt forsvar var det veldig vanskelig å gå fra en så vakker skjønnhet, også var det jo ikke akkurat min lommebok som svei haha! Nå ble det ikke akkurat bare en veske å ta med seg hjem, men også litt sminke fra MAC.. BLID JENTE MED STORE SHOPPING BEHOV

Hva syns dere om kjøpene?

Har dere store luksus problemer ? Haha

Håper alle for en fin regnværs dag videre, så sees vi i kveld gull<3

IN HEAVEN

God morgen hilsen til alle mine kjære!

Nå har jeg akkurat stått opp fra en såkalt laaang skjønnhets søvn, mhhh. Dessverre hadde jeg et lite håp om at det skulle være knall vær, ettersom jeg skal til byen med Mimmi (bestemor), menmen det har i alle fall roet seg ned siden i går! Jeg må innrømme at jeg elsker å våkne til tomt hus! Jeg kan lissom vandre hvor enn jeg vil, heeelt naken. ikke at det er det største ønske, haha, men følsen av å føle seg så fri, digg! Er det noen andre som føler det slik, eller er jeg bare rar? Haha. MEN poenget med overskriften "IN HEAVEN" er ikke fordi jeg kan løpe rundt naken, men fordi mamma kom hjem fra København i går med noen godsaker til meg!!!

Her er de:

Hva syns dere? Jeg er heeelt forelsket i de begge! Vakre småe detaljer, også elsker jeg at skoene er i gull :O Solbrillene er da fra Marc by Marc Jacobs, et merke jeg har veldig gode erfaringer med fra før av. + Jeg elsker litt cat eye, så jeg er veldig fornøyd som dere sikkert skjønner! Men nå snuppelupper må jeg ta meg en dusj, så blogges vi senere i dag etter by turen!

Kiss kiss

NAIL CRUSH

Hey mine nusselige lesere

Håper alle har en fin sommerferie hittil, selv om det regner som bare det... Jeg har i dag befunnet meg hjemme under en god varm dyne. Nå kommer mamma snart hjem fra København (dagstur med jobben), så da får vi se hva hun har kjøpt med seg hjem :D MEN jeg skulle ikke bare fortelle dere om dette, men om hvor fornøyd jeg er med min nye neglelakk!

Dere skjønner jeg har fått så sykt dilla på det å fikse neglene mine! Jeg har veldig lenge gått med forlengelser, men bestemte meg for litt siden å ta en pause. MEN stygge negler vil jeg likevel ikke ha, da er det kanskje fint med en døds kul neglelakk? jeg har forelsket meg i en jeg kjøpte i går, nemlig Deborah sin! Den er litt utenom det vanlige, men det passer meg egentlig topp!Hva syns dere om neglelakken?

Er dere også opptatt av fine negler?

Håper dere alle får en fin ettermiddag videre, så blogges det litt senere i kveld!

Kiss kiss

PYSJ PARTY

                                                             Heeeeey vakre pepz!

Som dere ser har jeg lagd en liten pysj shoot just for you guys, begge nattkjolen er Fra Victoria Secret (ofc) haha neida tullet!

 Dagen har jo akkurat startet, og jeg finner meg selv fortsatt i nattpysj haha, men det varer ikke så lenge, jeg skal nemlig snart ta meg en joggetur! Jeg merker jeg har en tendens til å sove sykt lenge nå for tiden, men det er kanskje fordi kroppen min har tatt seg ferie haha! Her har dere i alle fall pysj shooten!

Enjoy!! Så blogges vi!

MINE NYE SKATTER

Hey! < 3

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten handletur med mamsen og papsen, alltid like gøy! Særlig når det ikke er min lommebok som svir, haha. Det er sånn sykt sommer SALG nå, og jeg elsker salg!! Hvem gjør da ikke det? Man kan få sååå mange fine skatter, bare en del billigere (wiii).

Så her er mine kjøp:

 

 Sko fra Dorothea (Marenas) ; 799,- (ikke salg) og Neglelakk fra Dororthea (Deborah lippmann) : Orginal pris 200,- (salgspris 79,-)

Hva syns dere? Skoene hadde virkelig sin sjarm, og de falt i smak med engang jeg så de. Føler lykken, haha!

Nu tenkte jeg å ta meg en tur på trampolinen, ettersom det ikke er så kos å ta en joggetur så sent, hehe *PYSE*

Vi blogges imrg foxx < 3

YESTERDAY`S GLORIES

    Hei gullene!

Ettersom jeg hadde så mange innlegg i går, fikk jeg dessverre ikke til å legge ut disse godsakene før i dag. Som dere sikkert har skjønt, er jeg veeeeldig glad i mat, så det blir alltid en del bilder av det haha! Dere må bare si ifra hvis det blir litt for mye innimellom (lett for å bli det, eller hva?) Dagen i går var veldig kos, da turen først gikk til min favoritt resturante OLIVIA, elsk!! Der satt vi en stund (fammen), og en stund etter den koselige middagen, gikk turen til Oldemor. En veldig fin dag, med litt ekstra velfortjent kos på kvelden (Muffins) nomnom. Jeg ble faktisk en smule kreativ, og added some white chocolate!!! YUM. Håper dagen deres er fin, og at den var fin i går!

Vi blogges<3

 SUMMER OUTFITSHvit kjole fra: Hellas   Klokke: Michael Kors

Topp fra: Cream        Skjørt: En liten butikk i Usa

Topp & bukse : Bikbok

Kjole: sistersKjole : Zara
Heeeeey!

 

Våknet ikke akkurat sånn super tidlig i dag neihh haha! Her har dere noen av mine Summer Outfits hittil. Jeg bruker NESTEN aldri shorts, men jeg føler kanskje jeg skal teste det litt ut?

Eller hva tenker dere? Går dere mye i shorts? Når været blir varmere, ja da går det nok i litt tynnere kjoler, men sååå varmt er det ikke enda!

Hva skal dere i dag da gull? Nå skal jeg lage meg frokost, også får vi se hva dagen bringer videre! Kos dere i fin været i dag folkens<3

Kisses LIGHT OR DARK


Not inspo.

Dette er ikke en inspo, men er påminnelse. Hvis jeg (noe som skjer) noen ganger glemmer veien jeg skal gå, eller hva jeg står for, så ser jeg på dette som en påminnelse på hvem jeg er/ hvem jeg ønsker å bli eller ikke bli. Personlige bilder som har en større betydning for meg enn for mange andre, fordi de inspirer meg til å nå målene mine.

Bli inspirert til å lage deres egen vei til ett mål.
ACNE LOVEHey pepz!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere min egen Acne samling!

Jeg er en super duper fan av merke Acne, og det er ikke fordi det er "in" eller var "in" en periode (da snakker jeg om skjerfene osv), men fordi jeg syns plaggene er så unike. Jeg er ganske så sikker på at mange av dere er veldig uenig i det jeg sier med at de er "unike", ettersom mange mener det er helt vanlige klær med en dyr prislapp. MEN personlig  elsker jeg hvordan plaggene fra Acne sitter som støpt, og hos meg blir plaggene MYE brukt. Det er vel det som er viktig? Jeg er helt enig med at klærne ikke er så veldig billige, men med tanke på hvor mye brukt de blir, så funker det i alle fall for meg!

Hva tenker dere?

For dyrt, eller oki?

LATELY THROUGH MY IPHONEhEY fin folk!

I dag er det strålende vær, men likevel finner jeg meg fortsatt selv inne... Haha, jaja sommeren har jo startet for fult, men jeg reiser ikke før neste neste uke ( nedover til ITALIA) Elsk

Gleder meg veldig mye nå, men til overskriften min, jeg har nemlig gått igjennom noen av bildene på iphonen, og jeg fant ut at jeg ville dele det med dere, so here you og<3

Nu skal jeg lage meg litt jordbær med fløte, nom nom!

Love

ST.HANSAFTENGod kveld!

Dagen i dag har gått veeeeldig sakte, og jeg har nesten sovet i hele dag *ops* haha, ikke helt sommer stemning eller?

Men det var faktisk veldig digg, dere skjønner jeg må kjøpe meg rullgardin til rommet mitt, fordi det er ALT FOR LYST... Så jeg sliter veldig med å sove...

I dag er det jo selve St. hansaften, wiii elsker hekser! Ikke bare det, men bål er jo bare så kos! I morgen skal jeg forresten ta opp noe med Juicy, so stay tuned !

Ha en fin fin kveld videre guys, kiss kiss<3

VSGod morgen alle skjønne<3!

 I dag starter dagen ganske så sent, ettersom jeg ikke våknet før halv ett :O Det er nytt for å være en morgenfugl som våkner syv-åtte hverdag... Heh, jaja! Som dere sikkert ser på bildene våknet jeg akkurat nå, så bildene ble ikke særlig smashing, men that`s just life! På overskriften står det jo "VS", fordi jeg har på meg min absolutt favoritt nattkjole, fra Victoria Secret, ååå den er så digg! Den er ganske så stor, og super myk! Men nu skal jeg slutte å snakke om nattkjolen min (haha), og spise de digge jordbærene jeg har gått å siklet på...

Ha en fin morgen/dag videre, så snakkes vi siden<3

BTW i dag er det st hansaften (Som går ut på at heksene drar fra landet, så derfor blir det satt opp bål for å få de bort, haha elsk).

Skal dere dra til ett bål?

Nuss 

CODY SIMPSON

Cody fucking Simpson!!!!!!

 I går var jeg jo på Cody Simpson, og fy søren for en konsert!!!!!! Jeg har egentlig aldri vært sånn super fan, men etter konserten i går, må jeg si at han virkelig er en dyktig artist, som vet å sjarmere jenter!!

Nå har jeg vært på veeeeldig mange konserter i mitt liv, til stort sett alle de store, men DETTE var noe helt spesielt! Hele konserten fant jo sted på sentrum scene, som er en ganske så liten og intim sal, noe jeg elsket! Alt var bare så koselig, og for en gang skyld kunne jeg nyte musikken.. Han hadde en fantastisk stemme, og jeg kan faktisk ikke forklare hvor sjokkert jeg er. Konserten varte ikke så sykt lenge, men det gjorde ikke så sykt mye, fordi jentene og jeg valgte å dra på en liten Cody hunt hahaha! Så vi stilte oss ved en utgang, og der sto vi i over 2 t!! Hva gjør man ikke for Cody, haha! MEN det var ikke forgjeves å stå der, for musikerne hans kom jo ut! De var drit kule, og bilder fikk vi jo selvfølgelig tatt ( jeg ble kalt paparazzi hahah). MEN vet dere hva som skjedde, vi var 11 foran døren, og plutselig kommer CODY, gjett om vi skrek! Akkurat da tenkte ingen av oss på å ta bilde, for han hadde ikke tid til å komme ordentlig bort... MEN HALLO VI STO 2 METER UNNA!!! Så det hele var sykt morsomt, og det er jo alltid litt gøy med kjendis hunt. Jeg ble hentet sånn tolv, og venninnene mine sto der en halv time til... De fikk da bilde med Cody!!! Ææææ

Her skal dere få bilde av de!HAHA om ikke dette bilde er elsk, så vet ikke jeg!

Var noen av dere der i går?

Hva syns dere om Cody?

Klem klem

VG-LISTAHeihei!

Først må jeg beklage så mye for lite blogging... Buhh, jeg har vært lat.. MEN til hovedsaken VG-LISTA wiiii

Dagen i går startet men litt Is kos med sis og påfylling av vipper! Fin start på dagen haha. Senere på kvelden var det altså tid for selve Vg-lista, og det må jeg innrømme var en del mer stas i år enn i fjor.. Vi jentene som dro sammen var alle inne på område like før det hele startet (åtte tiden), så plassen våre var ikke akkurat så mye å skryte av haha, men musikken fikk vi hørt! Det var egentlig det viktigste for meg. I år var det jo sykt mange flinke, og ikke minst store artister som sto på scenen. Austin Mahone var en av de STORE jeg fikk med meg før det begynte å pøs-regne (helt klart tradisjon på vg-lista haah) og han var veldig flink og ikke minst litt av en kjekkas. Det skal han ha! Cody Simpson var jeg også egentlig ganske gira på å se, men når det begynte å regne.. Ja da gikk flokken til Mc Donalds for å få litt ly... Men heldigvis skal jeg på Konserten hans i dag, så var ikke så stress. Nå skal jeg ta en morgen kaffe med fammen på cafe (helg tradisjon), så vi snakkes litt senere i dag !!

Var dere på Vg-lista?

Hva syns dere?

Har dere en fin sommer hittil?

 

Klem og nuss<3

KAKE BAKE SØTE

Hei god folk!

Det er søren meg sommerferie!!!!! Æhhhhhh!

Er det ikke bare så digg å bare tenke på at nå har vi fri? Åå elsker at jeg kan (på en måte) gjøre akkurat det jeg føler for... Åhhh wiii!

I dag hadde vi avslutning på skolen (vi i 1.klasse). Der ble det blant annet servert pizza, nom nom! Vi fikk også sett ball videoen... Æhh noe så kleint haha! Var så redd for at jeg hadde gjort noe rart, og blitt filmet... Dere skjønner på Wang er ballet sykt stort! Det er liksom kjendiser som opptrer osv.. Så big deal, haha!

Uansett så har dagen i dag vært fin (selv om det regner...), og jeg har til og med trent litt! Så jeg er veeeldig fornøyd med det haha, ja angående trening, så fikk jeg plutselig lyst til å lage kake, og da har vi denne fantastiske kake blandingen her!! Det som er så sykt bra med den er at den er sunnere enn blandinger som Toro osv, ettersom kaken ikke inneholder noe sukker! Så over her har dere oppskriften!

Har dere alle hatt en fin dag? Digg med sommerferie? Er det noen som skal på Vg-lista imrg?

Kos dere masse i kveld :*

Mini tipsGod morgen alle sammen!

 

Ja i dag er det sommerferie for min del, skal bare en tur innom skolen for å levere noen bøker, meeeen æsssj det regner. Regn gir ikke aukkurat følsen av SOMMERFERIE.. Men men det er jo VG-lista imrg, og der er det jo tradisjon at det regner haha!

Likevel var det ikke det dette innlegget skulle handle om (lett å spore av..), men nydelige negler... Jeg tror alle har følt på den at neglelakken fort går bort? Det har i alle fall jeg, og jeg hater det! Men det har kanskje ikke alltid noe med hvor dyr neglelakken er, MEN hvordan man påfører den og ikke minst arbeidet på forhånd. Så over her, har jeg lagd noen fine tips til dere, som jeg selv fikk fra Minmote.no (Oslos Skjønnhets side). Jeg testet selv ut i går, så får vi se om neglelakken holder (jeg testet med Hm neglelakk for å sjekke om prisklassen gjør en forskjell).

Lykke til!!

 

Klem og nuss

 

AMAZEBALLHOLA GUYS!

For en dag!!! Jeg har som dere sikkert ser på bildene hatt en fantastisk dag!!

Det hele starter med grilling på skolen, som var super kos! Elsket at alle satt å snakket og lo, det var veldig kos! Likevel er det sånn at klassene ikke er så flinke til å snakke sammen, noe jeg mener er veldig trist og teit. Dere skjønner vi er to studie klasser på Wang (nå i 1.klasse) og da er det teit at selv ikke studie klassene snakker? Jeg er selv fra A klassen, men henger masse med B, så ja? Jaja, uansett var det kos! Etter det dro Andrine, Ada og jeg hjem til Andrine. Vi lagde oss (eller Andrine lagde) en super digg smoothie! Nam! Dere ser vel hvor digg den så ut? Like etter det hadde Andrine time hos Karljohanhudpleie (negler) så da dro vi ned til byen igjen.. Så kan dere tenke dere hva som skjedde etter det.. Jo vi følte vi skulle gi oss selv noe godt å spise på? Wæææhh, dere ser kanskje hva jeg sikter til? Sikle sikle, makroner.. 

Senere på kvelden hadde vi avskjedsfest til søte Anne Sofie som skal på utvekslingsår neste år, trist ? Men veldig veldig kos med kose kveld med blåskjell! Oppsumering av dagen; HERLIG!

Merker jeg er ganske så sliten nå, men shit det er jo sommerferie imrg!!!! 

Nå skal jeg på jogge tur (vet sykt, klokken halv tolv haha), så sen kveld blir det helt klart!!

Har dere hatt en fin dag fin folk?

Snakkes:* (Sov godt, drøm søtt)

 

SOON VACA

God morgen Norge!!!

Idag er det nest siste skoldag for min del (av 1.klasse) wiiii! Nå merker jeg at jeg er sykt rastløs på at sommeren skal starte, og jeg er så sykt klar!!!

Ikke bare fordi jeg er lattelig lei av skolen, men fordi jeg gleder meg til å kunne gjøre akkurat det jeg føler for. Jeg tenkte jeg kanskje skulle legge ut om ferie-planene mine litt senere idag, så bare å stay tuned!

Jeg fikk også med meg at dere ønsket å se treningsplanen min denne sommeren (som er sykt hard) og det skal dere selvfølgelig få lov til!! Så jeg skal prøve å få den ut til dere, ut dagen!! Vi snakkes om ikke så lenge, nu skal jeg på grilling på skolen, så får se hva jeg får tatt av bilder 😘😘 Ha en super duper dag pepz❤️❤️

KOSE POSE DAGHeeeey dere! Hvordan er dagen deres hittil ? Dagen min har vært maaaax! Dagen startet jo da med kinooo, og jeg elsker kino... Vi så Pompeii, den var overraskende bra! Det er en typisk Gladiator fiilm, og den handler om gamle Roma, og ikke minst da Pompeii. Jeg personlig gir filmen terningskast 5. Dette kommer sikkert til å høres sykt spess ut, men under kinoen kom jeg til å tenke på hvordan det er å dra på kino med kjæresten sin, sykt rart å tenke på, men men haha! Nå føler jeg meg litt ille berørt hehe... Jaja, etter kinoen dro Bestevennen min Frida (kalt Bomba) og jeg på Joe for en digg lunsj! Etter det ble det selvfølgelig en shoot, men der kommer selvfølgelig dumme Rebecca inn i bilde, dere skjønner jeg glemte bursdagen jeg skulle på heeeelt. Så pluttselig var klokken litt mer enn planlagt... + jeg gikk tom for strøm... FLAKS. Nu er jeg hos min andre bestevenn Isabelle (Isa) og her blir jeg vel en stund.

BTW Bomba har lagd en super hard treningplan til meg!!! Denne skal jeg følge hele sommeren, så hvis dere er keene kan jeg godt dele den med dere?

Dette blir bra, kos dere masse idag pepz, så snakkes vi senere!!

Klem og nuss!

BREAKFAST AT REBECCA

God Morgen skjønninger!

Ååå idag sto jeg opp ganske så tidlig, og startet dagen med en digg varm dusj.. Ahhh, hjelper alltid med å starte dagen på en god måte. MEN det var ikke selve gleden denne morgenen, men nemlig min digge frokost, døpt til "BREAKFAST AT REBECCA", hermer litt etter Tiffany? Hehe.. 

Jeg skal på skolen idag, men det er faktisk en skikkelig kos skoledag (mener jeg), dere skjønner vi skal på kino (1. og 2. klasse sammen). Så selvom mange er litt klient innstilt til det, er jeg veldig optimistisk! Eneste jeg bekymrer meg over er hvilken film vi skal se, haha sykt store bekymringer i livet Rebecca? Uff.. Men men, dagen idag blir også veeeeldig full? Først som sagt kino med skolen, så feiring av bursdag på Olivia (til søte Paula, og hennes tvilling) og så avsluttes dagen med en skikkelig VM-kveld hos bestevennen min (vi snakker super grillings haha!), så det blir en laaang, men veldig fin dag!

Jeg skal selvfølgelig ta med kamera, og oppdatere dere. Btw så har jeg en innrømelse å komme med, jeg var nemlig på cafe besøk igår også? Tror det faktisk er cafe besøk hver eneste dag? 

Jeg fikk også med meg at flere av dere var ganske så positive til Treningsplanen min igår? Isåfall kunne dere tenkt dere at jeg lagde en spise plan, eller kanskje en trening- og kostholds plan for sommeren? 

Comment below, and i will make your wish come true (sounds good?) haha, kos deer idag folkens, hvor enn dere er!

Snakkes pepzzz<3

PLANNING THE WEEK
Heey alle sammen!!

Som dere ser over er jeg super inspirert fortiden når det gjelder trening!

Ja kanskje dette har noe med Aamodt som var på skolens inspirasjons dag å gjøre? Han var sykt kul, og man kan trygt si at jeg ble Inspirert, fysøren for en kul mann!

Ikke bare var han flink til å snakke, men humor og selvironi hadde han virkelig! Så dagen idag var litt av en dag! Selvfølgelig var første prioritering trening etter denne fine inspirasjons dagen, også blogging. Så som dere ser over, har jeg lagd meg en liten nusselig Treningsplan! Tenkte at jeg måtte gjøre den litt søt og fin for dere, men også litt for at den skal holde meg inspirert.. Dere skjønner hvor finere ting er, desto mer inspirert blir jeg haha! MEN når man først skal søke den perfekte kropp (noe som i seg selv er umulig, men man kan alltid forbedre seg!!) så må man tenke på kosthold.. Men så langt har jeg ikke kommet enda.. Men kanskje en kostholds plan kunne vært noe? Ønsker dere det?

BTW jeg har helt glemt å fortelle at jeg skal prøve en ny type yoga neste uke, nemlig BIKRAM YOGA! Sounds good? For dere som ikke vet hva det er (det er faktisk veldig nytt i Norge!!) så er dette vanlig Yoga, MEN med litt ekstra varme.. Eller skal vi si 50 grader!! Ja det er døds varmt i rommet man skal være i (badstu), men du forbrenner sinnsykt mye!!!

Skal fortelle dere mer om det senere, men nu må jeg stikke!

Snakkes senere :**

DAGEN IGÅR

Heey dere!

Beklager for så sykt dårlig blogging igår, men dagen ble litt mer fullbooket enn planlagt..

Men her har dere iallfall noen bilder fra gårsdagen, bedre sent enn aldri eller hva?
Som dere ser startet dagen ganske så brått hehe, først cafe besøk, så fikk vi besøk av foreldrene mine sine venner og så avsluttet mamma og jeg kvelden med verdens skjønneste film "Letters to juliet". 

På cafen vi var på kjøpte jeg frappe, som dere ser over og den smakte rett og slett dritt. Æsj det var ikke noe gøy, men men. Besøket ble ganske så lenge så, men det var veldig kos, de har nemlig verdens skjønneste unger.. Aww, elsker faktisk barn som er sånn 1-4 ish 

Nu skal jeg på skolen, dere skjønner idag er det noe som heter "inspirasjons dag" på Wang, og dette er da egentlig for idrett (mener jeg), men likevel skal alle på det. Her skal blandt annet Andre Aamodt snakke. Såå nå skal jeg bli inspirert haha!

Dere får ha en fin fin mandag (siste mandagen før sommerferien wiiiiii), når vi snakker om sommerferie tenker jeg å legge ut mine planer for sommeren senere idag, så stay tuned!!

Hvordan var deres dag igår?

Har dere skole denne uken?

Klem klem

 

TODAY´S OUTFIT GUYS

Shorts Butikk kalt M Genser Brandy melville Sko Bronx

Hey alle skjønne!

Beklger for seeent innlegg, men det første som sto på listen, når jeg våknet var cafe besøk, noe som var veldig kos!

Innlegget blir veldig kort nå, men det kommer flere godsaker senere!!

Ha en fin søndag folkens <3<3

Hva syns dere ??

DAGENS INNKJØP

GOD SAKENE

Macroner, nam nam

BH - HM (149,-)

ØYEMASKE / DEO FRA LUCKYDUCK (79,- + 35,-)

GENSER FRA CREAM (270,-)

KJOLE FRA CARLINGS (99,-)


 

DENNE SHORTSEN VAR MITT BESTE KUPP, OG ER FRA EN SØT LITEN BUTIKK PÅ FROGNER KALT M (100,- på salg, før pris var 599,- :O)

Hva syns dere om kjøpene?

snakkes:*

Sov godt alle sammen:**

TIGERSTADENS MARKEDSDAGHei dere!!

Idag har jeg vært i byen med bestemor å kost meg max!

Som nevnt tidligere var det markedsdag i heeeeele Oslo idag , så det var sykt mange mennesker!! Bestemor og jeg var ikke i byen før fire tiden, så når vi gikk rundt på Frogner var jo nesten alt stengt.. Så da tok vi turen til den BESTE INDISKE RESTAURANTEN (min favoritt), nemlig Jewel of India. Maten der er bare best, nam nam! Så det anbefales!

Meeeen som de shopping-idiotene vi er, fant vi ut at vi skulle ta turen til Oslo City, og der var det stappa med mennesker all over the place. MEN det stoppet ikke meg, fikk det jeg var ute etter jeg haha..

Som dere ser over fikk jeg gjort noen fine kupp.. De godsakene skal jeg lage et innlegg om litt senere idag!

Var dere på markedsdagen?

Hatt en fin dag?

Klem klem

RUN RUNGod morgen alle skjønne!

Det er nydelig vær ute idag! idag har jeg en ganske så tett plan; Først en jogge tur, så må jeg nok ta en laaang dusj (solen steker ute, så forventer en svett treningsøkt), så skal jeg møte bestemor en tur i byen for en koselig middag. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke all verden av tid å sløse bort, men blogging må til uansett!

For dere som ikke har fått med dere det, så er det Markedsdag i byen idag, som går ut på masse god saker på salg!! Så hvis dere er ivrige på å gjøre masse kupp, løp å kjøp haha!

Nå må jeg nesten komme i gang ser jeg, tiden flyr!!

Men vi snakkes senere!!

Hvordan har deres morning vært?

Skal dere en tur på Markedsdagen?

Klem

FRIDAY 13THHerregud folkens, vet dere hva jeg akkurat fant ut? DET ER SØREN MEN FREDAG DEN 13 IDAG. WÆHHH. Egentlig tror jeg ikke særlig på det... Men greit å følge med haha. Jeg er på beøsk hos en venninne, så dessverre blir ikke dette innlegget særlig langt, men vi snakkes siden!! Klem klem ❤️❤️

MAN GOHola chicas/chicos Nå sitter jeg å nyter en stor Man Go fra smoothie xchange, nomnom' De er sykt flinke til å lage smoothier der, og det beste er at det er sunt!! Kan det bli bedre? Matte dagen idag var forresten sykt unødvendig; den gikk ut på å gjøre noen oppg i Frognerparken. Altså det regnet og det var sykt mange turister der, men noe som var litt bonus var at det var musikk der (youngwood hvis noen enten var der eller iallfall vet hva det er?). Så jaja, nå skal jeg hjem til en venninne av meg, så vi snakkes siden😘 Har dere hatt en fin dag? Klem

NEEDS BEFORE SUMMER...

Céline solbriller                       Birkenstock sandaler               Missoni headband 

 

Okey, need need, want want.

MUST HAVE.

Okei, som dere har skjønt nå er jeg in love i disse gullene her. Dette er jo fantastiske tilbehør som gir litt ekstra til looken du ønsker. 

Hva syns dere? 

Snakkes :*

MORNING INSPO
 

God morgen skjønne!

Det blir ikke bedre enn når du sitter med en kopp te, we heart it og vinduet på fult gap. DEN FØLSEN.

Snakkes

D

PLL PEPZ

ÆHHH dere jeg hadde jo helt glemt at pll (Pretty little liars) ble sluppet ut i Norge i dag!! 

Happy becca

Gira..

Kos dere masse med Pll!!!!

LAAANG DAG

Hei hei!

Dagen idag startet veeeldig tidlig for en som hadde fri.. (buuh). MEN det var jo selvfølgelig en super god grunn - som tidligere nevnt så skulle søsteren min på audition på Idol noe som gikk veldig bra, hun kom nemlig med!! Det var veldig gøy. Hun måtte først inn på pre-cast som gikk ut på at hun skulle synge for noen ikke så viktige mennesker (runde 1), så måtte hun inn på en ny audition som var for noen kalt "Produsentene" (runde 2). Så til helgen skal hun på sinn 3 runde, foran dommerne! Så dette måtte jo selvfølgelig feires!! Så vi endte selvfølgelig på Friday´s.. 

Her er noen bilder fra Idol og Friday´s;

 

Tenkte det var litt artig for dere å kanskje få litt innsyn på hva som skjer bak alt sammen! På bildene her ser dere forresten Melissa (søsteren min) og skjønne Julie.

 

Har dere hatt en fin dag?

TODAY´S OUTFIT


Bukse fra Zara (Str xs), Sko fra Spania, T-shirt fra Brandy melville og Veske Louis Vuitton

THE SUN IS OUT

 

Heeey!

Dagen idag har vært så bra! Klokken tre idag dro jeg ned til Ake brygge for å møte skjønne Frida. Vi koste oss max med is, og slikket selvfølgelig litt sol (det var så varmt, herregud!!!!).

Hadde ikke sett Frida siden torsdag, så det var veldig kos å se hun igjen (Frida er min beste venn, så dere kan nok forvente å høre navnet en del).

Når jeg kom hjem var det salma laksen som var klar til å stekes med tilbehør, nam det var sykt godt!! Det er faktisk veldig sunt også, noe som bare gjør det 1000 ganger bedre. 

Beklager for sent innlegg btw, det ble litt senere enn vanlig idag, men bedre sent enn aldri eller hva?

Har dere hatt en fin dag?

SUMMER FAVORITES

Moroccanoil / Moroccanoil hairspray

Escada sin nydelige sommer parfyme 

Terracotte pudder (sol pudder)

Chanel foundation / Chanel øyenbrynsskrin 

Mac Mineralize skinfinish / Mac kost

Smashbox Photofinish (Foundation primer)

bareminerals pudder / kost


Lancome mascara / the balm eyeliner 

God morgen alle skjønne!
Tenkte jeg bare skulle titte inn om en tur for å si hei, og legge ut mine sommer favoritter (av sminke)!

Hva syns dere, har dere noen sommer favoritter?

Snakkes senere!

UTE KOS

God kveld snuppelupper!

Nå sitter jeg å koser meg med blåbær spising, mens ute peisen varmer (selv om jeg luker bål hehe). 

Nå merker jeg sykt at sommeren begynner å nærme seg, åååh det blir digg med ferie.

MEN for dere som sliter med å sove når det er så lyst (noe jeg gjør) så har jeg mine elskede serier jeg tenkte dere kanskje kunne tenke dere å ta en titt på!

Selveste favoritten  1. "sex and the city" må bare elske de!!! 

Sommer følse     2. "Hart of dixie" Utrolig søt serie !!

DRAMA til tusen     3. "Pll (Prette little liars)" Mye drama, men man får ikke akkurat nok heller (Ny sesong kommer faktisk på tirsdag!!)

- Jeg bruker http://watchseries.biz (har bare gode erfaringer med denne siden).

Her har dere litt bilder fra kvelden;

Har deres kveld vært fin ?

Sov godt alle sammen!

 

BBQ


Heey alle sammen

Hva skjer? Det er så sykt varmt ute idag, herregud, jeg måtte bare hive på meg kjole jeg. Jeg elsker å gå med kjole da, så for meg gjorde det ikke noe, haha.

Denne lang helgen, ble plutselig litt lenger enn det jeg hadde trodd, dere skjønner vi har Fagdag i Spansk (hjemme) helt til torsdag? Så det vil si mer slikking av sol!!

Ikke bare det, men litt outfit bilder (noe det ikke har blitt så mye av). Som dere ser på bildene ble det selvfølgelig grilling hos familien Askildsen idag, nammm!

Mat lykke ? 

Nu skal jeg gå opp til familien å være en smule sosial, haha!

Hvordan har dagen vært? 

Sees siden:*

 

 

BREAKFAST IN THE SUN

God morgen alle søte.

Nå sitter jeg på terrassen å koser meg med digg frokost! Jeg tenkte meg en tur på Sats nå, må nesten trene litt etter denne laaaange helgen med masse snop.. 

Trist å tenke på at jeg nå har spist masse snop, og nå blir det ikke mer av det på en stund? 

Jeg begynner å få litt dårlig tid nå folkens (bussen går om 10 min), men vi snakkes litt senere idag!

Håper dere alle får en fin fin dag, kom dere ut å slikk sol!! 

 

 Snakkes :*

 

SØVNIG..

God kveld vakre lesere!

Jeg føler dagen idag har gått så ekstremt fort.. Har hatt en veldig fin dag, så det er nok en god grunn. Merket det var veldig deilig å legge seg i sengen nå, elsker virkelig sengen min, hihi.

I morgen skal jeg vel prøve å få til en liten tur på Sats, så får vi se om jeg kanskje tar meg en tur til mine nusselige besteforeldre <3

Jeg tok en mini shoot til dere:

 Merker at bildene ikke blir fullt så fine uten sminke, hehe (neida).

Nå tror jeg nesten at jeg skal ta kvelden, merker virkelig at denne dagen har tatt på..

Har dere hatt en fin dag?

 

Sov godt alle sammen <3

FINFIN SØNDAG!

Hola!

- Ja, jeg har spansk på skolen.. Haha

Været blir jo bare bedre og bedre, føler jeg nesten er litt sjokkert. Menmen folkens som sagt endte jeg da opp på stranden med god jentene.

Det var veldig hyggelig, og jeg fikk selvfølgelig knipset noen fine bilder!Fine jenter, eller hva? 

Noen av oss var så tøffe å hoppet ut i vannet (jeg var nok en av de pysene som ble på land..) Etter kose turen med jentene, endte jeg opp på Nesodden? Ja det var kanskje ikke helt planen, men kos var det!

 

Se på nusselige Zorro da.. Så flink til å posere så haha!


Det er jo veldig deilig å tenke på at det er fri i morgen da, og da er det sikkert en del av dere som utnytter det ved å gå ut? Vel hvor min vei går ut over kvelden blir nok en overraskelse.. 

Sees kanskje senere i kveld, hvis det blir noe kvelds innlegg.. 

 

MIN LILLE HULE...

Heihei!

Er det ikke bare strålende vær idag?

Åhh sykt digg å våkne til så fint vær, og lukten av vafler, nam! Tror jeg kommer til å ende opp på stranden med jentene etterpå, nå som det er så sykt fint vær! Da skal det stekes, haha.

Ikke så aller værst å starte dagen med vaffler og titting på litt blader.. De dagene, aahhh.

Ja, dere merker kanskje at jeg slapper av max haha, men hallo skolen er snart over!!

MEN med det digge været her burde jeg kanskje få på meg noen klær, og komme meg ut haha ..

(Her ser dere hvorfor det var litt vanskelig å stå opp, hehe?)

Ser det ikke bare så koselig ut? Åhh drømmer meg bort.

Kos dere i fin været, så snakkes vi siden!

Nuss:*

 

 

 

 

DAY´S LIKE THIS..

Hei alle skjønne!

Været i Norge er så ustabilt... Den ene dagen står solen å skinner for fullt, mens plutselig begynner det å regne sånn sykt... Hva søren.
Selv om jeg HATER regn.. Så kan regn faktisk være veldig koselig! Istad tok jeg meg en liten tur på Espresso house, der nøt jeg en varm og god kakao..

Sånne stunder som dette gjør dagen bare så sykt mye bedre. Etter litt alene tid, møttes mamma og jeg. Ettersom vi begge er veldig spontane mennesker, endte vi opp på Friday's for en koselig lunsj! Nå er jeg stappmett, og føler det er på tide med et besøk på Sats, ønsk meg lykke til...haha!


Her har dere noen bilder av mitt lille alene besøk på Espresso house, og den koselige lunsjen med mamsen!Hvordan har deres regndag vært?

 

snakkes :*

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits