about

Oppskriften på en sunn selvtillit

Sats på deg selv, ikke andres meninger..

Jeg syns det er så utrolig trist å se på hvordan menneskers syn på kropp og utseende har blitt i det siste..
Hva skjedde med det sterke mottoet "vær deg selv", som de fleste av oss vokste opp til..
Dagens ungdom (dessverre ink meg selv) legger alt for stort fokus på utseende, og det er ikke sunt i det hele tatt! Det å bry seg om hvordan du er, og ser ut, det er det ikke noe galt med, men på grunnlag av andres meninger -det er usunt.
Det er sååå lett å miste seg selv, og hva man står for, når man bryr seg så sykt om hva andre tenker om deg.. Dessverre er livet sånn at folk alltid kommer til å ha meninger om hvem du er, hva du gjør og hvordan du ser ut. Da er spørsmålet "hva kan jeg gjøre med det"? ABSOLUTT INGENTING. Det eneste du skal tenke på,  er hva du mener og syns om deg selv, og stå for det. Det er faktisk oppskriften på en god og sunn selvtillit. For noen høres dette veldig lett ut, mens for noen andre høres kanskje dette umulig ut. MEN ingenting er umulig, for den eneste som setter stopper for deg, det er deg selv.

"Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you..!"




Jeg håper alle mine fine lesere tar til seg dette, for dere er alle så fine! Jeg har selv tenkt mye på dette i det siste, og jeg har forstått hvor viktig det er å faktisk elske seg selv. 

Håper dere snupper får en fin dag!

KIWI LOVE



(Innlegg under) Snakkes😘

JUST DO IT!

Hey alle nusselige!

Jeg nevnte tidligere at jeg skulle ta meg en løpe tur, noe jeg skal nå! Digg eller hva?Jeg har faktisk fått sykt bra motivasjon i det siste, og det føles bare så bra!! Mange trener for å bli fit eller tynnere, men målet mitt er faktisk ikke å bli nødvendigvis skinny, men sterk.

Altså hvem vil ikke teste kroppen sin litt for hva man kan tåle? Selvfølgelig er det litt gøy med resultater.. Men personlig er ikke det selve målet (ikke nå lenger).. Mange tenker jo at det ikke er noe særlig poeng å starte å trene for fullt nå som sommeren er for tur, men "hallo" aldri for sent!



 Rosa elsker? Helt klart! 

Snakkes senere :*

 

GOD START PÅ DAGEN!

God morgen alle skjønne!

 

Åå, det finnes ikke noen bedre måte å våkne på, enn å innse at det er helg.

Altså det finnes to ulike mennesker, A-mennesker eller B-mennesker. Jeg er helt klart B-menneske i ukedagene, men merkelig nok blir jeg A-menneske i helgene? Så i dag våknet jeg ganske så tidlig, men det gjorde ikke noe, fordi jeg fikk utrolig bra motivasjon til å starte å rydde. 

Jeg hater egentlig rot, men likevel ender det som oftest opp med at det blir litt rotete.

Så klokken ni i dag tidlig, var jeg i full gang med å rydde!

Idag ble det sminkebordet mitt som var i fokus.



(Før og etter bilde)


Ble ganske bra eller?

Det var ganske så rotete.. Haha, men det ble sykt deilig å få orden igjen. Det har vært en stund siden nå så haha!

Nå skal jeg ut å løpe litt i det fine været! 

 

Snakkes senere gull:*

 

 

LYKKERUS

Hei snuppelupper!

Dette er seiøst den BESTE dagen ever! Jeg kom ikke opp i muntlig!!!!!!!

Jeg tror faktisk ikke jeg har vært så glad på lenge, som da jeg fikk høre at ingen i klassen kom opp, så da vil jeg ønske sommeren velkommen!!!

Det har på en måte blitt tradisjon for meg å feire forksjellige ting heeele tiden, haha (altså jeg føler jeg alltid har en god grunn til å feire noe). Så det tok ikke akkurat lang tid før vi var på Ake brygge, og hadde en fantastisk Power shake fra Joe i hånden :D





Her har dere snuppene mine, og ikke minst trofaste Joe, som alltid er der for å feire med meg:*
Nyt dagen, og for dere som kom opp ønsker jeg dere lykke til med lesing!!!

 

 

Om meg

Heihei! Mitt navn er Rebecca, også kjent som Rebz, Beccus eller Becca! Jeg er da en jente på 17 år som er en livsnyter. Jeg liker å holde meg godt oppdatert, når det gjelder mote & sminke! Jeg bor da i Oslo, den lille skjønne hovedstaden! Jeg vil nok beskrive meg selv som en livlig person, som da trives med å dele livet sitt på nett, og en person som ikke akkurat er veldig sjenert..:P Jeg går på Wang, studie, for de som lurer. 

Super kos om dere ønsker å følge min hverdag :*

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits