Gode høst stunder

Hei gullunger, hvordan er dagen deres hittil?

Det blåser helt sykt ute i dag, men helt klart bedre enn alt regne vi har hatt i det siste..

Jeg våknet opp syk i dag morges, så da ble jeg bare hjemme. Jeg hater å være hjemme, når jeg egentlig skulle vært på skolen, rett og slett fordi det er døds kjedelig. Ingen å snakke med, ikke noe å gjøre, annet enn å ligge i sengen å halv sove.

MEN frisk må jeg jo bli, siden jeg på søndag befinner meg i varme Sevilla!! Turen til sevilla er med gode klassekamerater, arrangert av skolen. En såkalt språkreise, i håp om at vi skal lære oss mer spansk.. Noe jeg tviler på komme til å skje, haha. Jeg er ganske sikker på at de fleste komme til å bruke det de kan av engelsk for alt det er verdt, iallfall jeg!!!

Tenkte jeg skulle slenge med et bilde av en av mine høst outfits, det går for det meste i svart og grått, hehe.Sko: primeboots, Jeans: abecrombie, Veske: Marc Jacobs, Skjerf: Acne  og Skinnjakke: Jomfa by KenzasJeg må si jeg virkelig er heeelt forelsket i primebootsene mine! Jeg har hatt de en stund nå, men bedre kjøp, tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort. 

Ellers får dere alle ha en fin dag, og nyte høstdagene som er i vente :**

4 kommentarer

Tonje Sivertsen

03.11.2014 kl.19:22

Kjempefint antrekk! :)

Jannicke

03.11.2014 kl.21:54

fin du er

Marcela Constanza

26.11.2014 kl.11:29

kjempefint!

Marcela Constanza

28.11.2014 kl.13:00

kjempefint! <3

Skriv en ny kommentar

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits