VERONA BABY

God ettermiddag alle mine fine!

Nå har vi endelig kommet frem til Italia, etter en veldig lang natt.. Vi hadde jo egentlig planlagt å overnatte i Tyskland, men vi fant ut at vi bare skulle ta en mat bit der, og kjøre videre. Så da endte vi opp med å kjøre hele natten.. Nå har vi en ganske så stor bil (Prius +) som har 7 seter, så vi fikk heldigvis ligget bak å sovet, mens Pappa stakkar kjørte. Nå sitter jeg på et hotell i Verona. Været har ikke akkurat vært helt med oss ned hit, men det begynner å lysne til! Her har dere noen bilder av hotellet vi er på nå.

Ganske så hjemme koselig, og typisk Italia. Nå ligger hotellet like ved flyplassen, så det var jo en liten nedtur, men vi er jo her bare for denne ene natten så det går!
Ute-plassen er jo super fin, men som sagt er ikke været helt med oss :( Jeg som elsker å bade.. Jaja, nå skal jeg ta turen i dusjen, også skal vi ta oss en tur til gamlebyen her i Verona litt senere, så da får dere vel litt bilder da! 

Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi senere i kveld! Smask og klem

Ps. Hvis dere ikke allerede visste det, så er jo Verona kjent for den gamle kjærlighet historien om Romeo og Juliet! Så jeg må si jeg har gledet meg veldig mye til å se gamle byen! Btw. har noen av dere sett Letters to juliet? Den er jo spilt inn her! Den MÅ dere se, om dere ikke allerede har sett den da? Haha, okei snakkes!

5 kommentarer

minlangehistorie

09.07.2014 kl.22:30

Å så fint det var der :D

LINN FLINK

10.07.2014 kl.16:28

Åh vad härligt!

Njut som bara den :)

FINEST.SE/LINNFLINK

Monica

10.07.2014 kl.18:48

Så fint det var! :-)

Soreiide

10.07.2014 kl.20:23

Herlig

Kristine

10.07.2014 kl.22:57

Fint! kos deg :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits