PRESS

Hei alle fine

I det siste har jeg tenkt på hvem jeg ønsker å bli, hvem jeg er nå, og hvem jeg ikke vil bli i det hele tatt, og jeg innser at jeg selv ikke vet helt hva jeg vil.  

Nå er det jo sånn at samfunnet har begynt å legge ut mye større press på det å være god nok, men hva innebærer egentlig det "Å være god nok"? Hva skal egentlig til for å være god nok, eller bedre enn god nok? Jeg skjønner det ikke, men igjen så bryr jeg meg ikke så mye lenger heller. Dere skjønner, jeg plede å bry meg, veldig mye også. Men det ødela meg på alle mulige måter, og jeg bestemte meg den gang at jeg ikke ville være den som brydde seg om alt, den personen som gråt over det meste, eller den personen som ikke klarte å stå opp mot ting jeg var uenig i. Så det endret jeg, enkelt og greit. Det var på en måte enklere på den tiden, men jeg synes egentlig det bare blir vanskeligere å endre seg til den personen man ønsker å være nå, nå som verden legger et så mye større press på hvorda man skal se ut og være. Jeg tenker ikke kun på presset som går ut på å være perfekt, men det presset som går ut på at du ikke skal få lov til å være deg selv. FORDI det å være seg selv, er pluttselig feil. Jeg kunne ikke irritert meg mer over dette, fordi HVEM bestemmer hva som er rett og galt? Det er jo ikke noen som kan bestemme over hva du føler, hva som er rett å føle. Det er greit at det finnes lover, relger,normer osv, som man skal følge ellers i samfunnet, men når det gjelder hvem man er, ja da mener jeg at man skal få lov til å være akkurat den man ønsker å være. Jeg har sett på mange andre bloggere, og jeg har oppdaget at det er veldig mange der ute som sliter veldig mye med dette, og igjen er det samfunnet, men man kan ikke kun skylde på det hele tiden, for man er et selvstendig menneske, som bør klare å velge selv, og velge hvilke kamper som er viktig.

Men jeg tror egentlig ikke dette er selve problemet, men hvem man ønsker å være. Kanskje man ikke helt vet hvem man vil være, eller kanskje tilfellet er at man ikke er helt sikker på hvor man står, altså hvem man er.  For det sliter jeg med, hvem vil jeg være? Vil jeg være hun som aldri orker å stå opp for seg selv og meningene sine, fordi jeg vet det blir problemer, eller kanskje jeg vil være hun som driter i alt og alle, eller vil jeg være hun som smiler og later som alt er greit og fint. JEG ANER IKKE. Akkurat nå vil jeg ikke være noen av de (Ja, jeg vet det finnes flere alternativer enn det jeg satt opp nå). Som alle andre ,vil jeg bare gå innenfor gruppen "God nok" er det innafor? Er det innafor å være seg selv? Nopp, men det er ikke akkurat innafor å være fake heller, eller hva? Jeg gir opp på akkurat det alle mener, for at the end, er det min mening som påvirker meg selv. I alle fall min avgjørelse. Det jeg frykter mest av alt er å være fake, fordi der har jeg vært, og det funket ikke særlig bra. 

Jeg vet ikke helt hva dere tenker, men jeg vil veldig gjerne høre det!

Håper dere har hatt en fin dag, og at dere ikke blir for satt ut av "The dark thoughts"

 

5 kommentarer

Sidra, kommenterer tilbake

06.07.2014 kl.21:47

fint innlegg

Sol Runesdóttir

06.07.2014 kl.23:06

Du er klok. :-)

Julie Amundsen

06.07.2014 kl.23:09

smart skrevet, er utrolig enig!

Ida Andreassen

06.07.2014 kl.23:56

utrolig fint skrevet :) veldig enig
"Be the best person YOU can be" :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits