BIKRAM YOGA
God morgen/dag alle mine skjønne lesere!

I dag startet min morgen nokså tidlig, nemlig klokken syv! Da var det opp å stå, for å så dra på BIKRAM YOGA. Wow jeg var så spent, og jeg må si at det levde 100% opp til forventningene mine!

 Ettersom min venninne og jeg var nybegynnere, ble vi tatt i mot av instruktøren (skjønne Kristiane) en halv time før. Da fikk vi litt beskjed om hvor vi skulle plassere oss, og puste måter osv. Ettersom denne yogaen foregår i et rom på 40 C, er puste måten veldig viktig for å få mest mulig ut av timen. Når timen startet var det først introduksjon av oss som var nye, også startet det hele. 26 posisjoner, i løpet av 90-95 min. Etter de 95 minuttene må jeg si jeg var frelst, og jeg hadde virkelig opplevd noe helt nytt! Jeg følte at jeg fikk en helt annerledes kontakt med kroppen min, og jeg følte faktisk at jeg hadde kontroll. Instruktøren sa "kroppen er ikke vant til å ligge stille i våken tilstand og få kontakt med seg selv, med engang vi mennesker legger oss ned, tar vi tak i mat eller mobil" jeg tok virkelig til meg det hun sa, ettersom jeg virkelig kjente meg igjen. Jeg anbefaler Bikram yoga på det sterkeste. Enten om du ønsker å gå ned i vekt, få kontakt med kroppen eller bare oppleve noe nytt, dette er for alle** Bikram yoga (byo) ligger på Frogner. For mer info kan dere gå inn på byo.no Håper dere alle har en fin fin dag videre!

7 kommentarer

Anoushka

30.06.2014 kl.13:51

Åh, har alltid hatt lyst til å prøve dette! Bare synd tilgangen er begrenset grunnet det varme rommet, men Oslo er ikke så alt for langt unna, så takk for tips! Står definitivt på lista over ting jeg skal gjøre :)

Rebecca Askildsen

30.06.2014 kl.13:58

Anoushka: Ja det er jo ganske så nytt i Norge.. Såå ikke akkurat det største utvalget nei, men anbefaler det virkelig når du tar turen til oslo! :)

Jeanett Hensel

30.06.2014 kl.14:14

håper du får en fin dag idag :)

Malin Sørensen

30.06.2014 kl.15:04

Aldri prøvd yoga før!

Theresa

30.06.2014 kl.16:12

Har alltid hatt så lyst til å prøvd det, men har liksom aldri hatt muligheten.. :-)

Gudrun Marie

30.06.2014 kl.16:26

Ønsker deg en fin dag videre :) Har aldri prøvd yoga, men har alltid lyst :)
hehe jeg også begynte klokka syv i dag, men ikke med yoga da :-P

Skriv en ny kommentar

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits