Oppskriften på en sunn selvtillit

Sats på deg selv, ikke andres meninger..

Jeg syns det er så utrolig trist å se på hvordan menneskers syn på kropp og utseende har blitt i det siste..
Hva skjedde med det sterke mottoet "vær deg selv", som de fleste av oss vokste opp til..
Dagens ungdom (dessverre ink meg selv) legger alt for stort fokus på utseende, og det er ikke sunt i det hele tatt! Det å bry seg om hvordan du er, og ser ut, det er det ikke noe galt med, men på grunnlag av andres meninger -det er usunt.
Det er sååå lett å miste seg selv, og hva man står for, når man bryr seg så sykt om hva andre tenker om deg.. Dessverre er livet sånn at folk alltid kommer til å ha meninger om hvem du er, hva du gjør og hvordan du ser ut. Da er spørsmålet "hva kan jeg gjøre med det"? ABSOLUTT INGENTING. Det eneste du skal tenke på,  er hva du mener og syns om deg selv, og stå for det. Det er faktisk oppskriften på en god og sunn selvtillit. For noen høres dette veldig lett ut, mens for noen andre høres kanskje dette umulig ut. MEN ingenting er umulig, for den eneste som setter stopper for deg, det er deg selv.

"Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you..!"
Jeg håper alle mine fine lesere tar til seg dette, for dere er alle så fine! Jeg har selv tenkt mye på dette i det siste, og jeg har forstått hvor viktig det er å faktisk elske seg selv. 

Håper dere snupper får en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Askildsen

17, Oslo

Jeg er Rebecca og jeg er 17 år fra den skjønne hovedstaden Oslo. Bloggen min handler om min hverdag, sminke, reising, IT-fashion og andre interesser. Enjoy! Kontakt: Rebecca.v.askildsen@gmail.com

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits